Kongo Brazzaville



Jag är väldigt bra på piano har jag märkt idag! Men det är ju kanske så konstigt, jag är ju ett musikaliskt underbarn.. där kom storhetsvansinnet igen. Jag har nog en tendens att överskatta mig själv. Om det är negativt eller icke är ju en helt annan fråga som vi inte ska ta nu. För att återgå till det jag började skriva: Jag håller på att spela och sjunga Drop in the Ocean ursprungligen skriven av Ron Pope! Den låten är helt fantastisk och ganska lätt för den delen.




Kocham Pivo!



Man känner sig härligt nördig när man sitter och lyssnar på folk som spelar Zeldalåtar på youtube. Men det är så det ska vara antar jag. Jag är lite nördig, det är skönt. Annars kan jag skylla på att Zelda är den bästa spelserien någonsin!

Satt och tittade lite på Betner när jag hittade ett stycke som var så himla perfekt för en av MVG-frågorna som fanns på SO provet..
"Det enda logiska är att yttrandefriheten ska gälla för alla, tillochmed Runar får sprida sin dynga. Sen får vi ju såklart säga emot liksom. Om nationalsocialisterna tycker att det är en bra affärsidé att gå till val på att dom inte vill ha några fler val så får de väl göra det då. Det måste vara så. Yttrandefriheten måste gälla även dom som inte vill ha någon."

Hjärn.. Hjärnsubstans?



Kallt kallt kallt.. Sverige är kallt som fan nu ju! Och det är ju inte ens Oktober... Håller på att kolla på vinterjackor redan, för det behövs verkligen! Har hittat en skepparkavaj med märket Oscar Jacobsson. Det säger mig inte direkt mycket, jag är ingen modemänniska, men det verkar vara ett bra märke. Den var ijuförsig begagnad för 500kr, men vem orkar köpa vinterjacka för 1000+? Jag behöver mina pengar till annat!! Jag kanske ska be min mor betala jackan. Och om hon inte vill det så hotar jag med att frysa ihjäl! Vilket ultimatum!

Jag har lite ångest över att jag inte skaffat mig en praoplats än! Jag har ingen aning om vad jag vill praoa som. Skulle vara kul och prova på journalist yrket så det kanske blir någon tidning. Men vi får som sagt se!

Kyckling? Ja, Tack!

Nu har jag gymmat! Det var riktigt nice. För det första får man en najs kropp och för det andra så hände det en otroligt bra grej! Jag låg och körde bänkpress på ofattbara 30kg när jag ser att min gympalärare kommer in i lokalen, går förbi mig och ler. Instant MVG i idrott säger jag bara! Jag känner på mig att jag inte kommer kunna röra mina ben imorgon! Jag och min tränare byggde ett träningsprogram som gör att jag blir en explosiv powerback i fotbollen! För er som inte är så insatta är det jag som ska springa upp i mitten och köra över folk. Där måste jag ha riktigt starka benmuskler..
Programmet hade lite roliga övningar som knäböj med stång, tålyft(?) med stång, utfallssteg och lår. Sen la vi till lite triceps, biceps, bänkpress och rodd bara för att det är nice med snygga muskler där också. Och för att få bra rörlighet.

Nu ska jag iallafall in och duscha, jag luktar ganska illa.

Bob är en ko



Jag känner att jag inte är så aktiv på att skriva. Jag har dock inte varit hemma idag, så det har varit svårt att skriva. Jag har ju ingen sån där cool mobiltelefon som man kan koppla upp sig på internet med. Jag har visserliggen en ny mobil, men den är inte direkt mer hightech än den gamla. Men den har färg och ficklampa typ... och t9! Fyfan vad skönt det är med t9!! Nu är jag dock van med att smsa utan t9, så ibland fuckar jag det och börjar skriva vanligt och då blir det skit..

Jag har precis hittat ett asbra band jag helt hade glömt bort. Bille the Vision heter dom! Dom är så jävla bra. Speciellt A man from Argentina och Goodnight Sweetheart! Det är så skönt när man hittar band eller låtar som man lyssnat på och sedan glömt bort. Skrämmande att man fortfarande kan texten. Tänk om man kunde ta all plats som de texterna tog upp och sedan fylla det med någonting nödvändigt. Vad smart man skulle vara då.

...

Hallå, har ingen vidare lust att skriva något längre inlägg idag. Mår ganska kasst, jag är nervös inför spelningen ikväll samt att jag är lite allmänt nere. Men det löser sig nog.. det hoppas jag iallafall.. annars kommer det bli jävligt jobbigt.

Victor sov över här inatt och vi kollade på Jag vet vad du gjorde förra sommaren. Jag tror inte jag sett en sämre film än den. Usla skådespelare, och ganska torftig handling.. Nu ska jag käka något innan jag sticker.
Adjö..

Korset och svärdet

Vax+cola+pizza-ost+klubba+händer = kladdigt! Det kan jag säga med mina egna erfarenheter som argument. Det är fan tur att det fanns toalett på gångsätra så att jag kunde tvätta händerna, annars skulle det bli ännu mer kladdigt...

9611

"I'm gonna run to you
I'm gonna run to you
cause when the feelin's right, I'm gonna run all night
I'm gonna run to you
"

Gah!
Jag förstår inte vad som är grejen med min skola och att springa! Det är för fan det enda vi gör på idrotten och sen så har vi ju massa aktiviteter som man ska springa på också... Jag hatar att springa. Eller snarare, jag hatar att springa utan att ha något att sträva mot. Det är ju okej om man springer i fotbollen, för då kan man ju fokusera på annat, men att springa i skogen bara för att det är "kul" det är bara korkad enligt mig. Vilken frisk människa tycker det är roligt att bara springa? Iochförsig borde ju den personen vara kroppsligt frisk, men inte i psyket.


Drink fanta free, stay kokosnöt!

Vänta! Vad händer med Idol? Alla failar så jävla hårt! Först Felix som inte kunde texten, sen Jon som hade nån halssjukdom och kom in i fel tonart och sen Durna som sjöng fel tonart hela låten! Kvaliten på Idol iår är kass jämfört med andra år! I början var det skitbra, men sedan blev väl pressen för stor för alla!

Ska man hoppas att detta håller i sig tills jag ska söka? Sen så bara seglar jag förbi alla och blir fett känd!Alla älskar mig och tonårstjejer skriker när dom ser mig! Det är min dröm!

Arnold gillar OST


Go, Giants!

YO!

Sitter nu och repar inför lördagens spelning! Ska dock spela covers så jag vet inte om jag kan kalla det för en riktig spelning! Jag får ta och skriva massa egna låtar så att jag kan ha mina egna, riktiga, spelningar!
Jag ska iallafall spela tre låtar. Pick me up, For the widows in paradise och Waiting on the world to change! Kom på i efterhand att alla tre låtar är väldigt enkla! Man byter knappt ackord alls. Jag hoppas inte folket tror att jag är usel på gitarr för det är jag ju inte! :)

Nu är jag grymt lycklig! Det visas NFL på Viasat Sport. Eller jag tror det är NFL, det är iallafall Giants mot Cowboys! Spännande match! :) Hejar på Giants!!

En apa på styltor


Det här är bra matte! Varför kör inte vi så?



Jag är seriöst självmordsbenägen! Jag har kommit till en punkt i matten där vi använder tal som inte finns.. Hur gör man det?! Hur skulle det bli om vi helt plötsligt körde fotboll i idrotten med bollar som inte fanns! Jo, det skulle bli katastrof! Så varför kör vi med låtsas-tal i matten?! Det roliga är att vi inte gått igenom det heller, de förväntar sig att vi ska dyka upp imorgon på matteprovet och kunna det. Hur ska det gå till?



Mjölbagge

NEJ!! Stackars Felix och Jon. Det var seriöst skithemskt när Felix glömde texten och bara gick därifrån. Jag och mina systrar började nästan gråta. Han var en av mina favoriter! Sen så fuckade Jon upp början på Human!! Min absoluta favorit! Han får bara inte åka ut! Vem ska jag då heja på?

Ko, häst och en stor sten



Ibland
får man uppgifter i skolan som är hur roliga som helst. Ibland får man sånt som är mindre roligt. Jag sitter nu och skriver en rescension om Imorgon när kriget kom. Det är faktiskt väldigt kul.

En grej som är lite pissig, vi skulle ju som sagt ha prov i Svenska idag, men nej. Det visade sig att läraren var sjuk och vi hade inga prov att göra.. Jag ville ju ha provet idag. Istället måste vi vänta tills nästa vecka, och jag kommer säkert glömt allt jag lärt mig tills dess...

Folk äter sällan flugsvamp

Nyheterna har rätt i att Farmville hindrar ungdomar från att plugga! Min syster, 20 år, har tenta imorgon och hon ojar sig över att hon inte kommer hinna och så sitter hon och spelar Farmville! Helt plötsligt skriker hon till. "Ånej! Nånting gick fel med internet, jag kan inte odla på farmville! Det är nog guds vilja. Han vill att jag ska studera, för word fungerar faktiskt."

Nu sitter jag och väntar på att mina toasts ska bli klara. Det är så grymt gott med toast. Ost, skinka, oregano och tomat = mums..

Huset som brann ned till grunden blev totalförstört

"And if you want me to be real deep
I'll hook you up with some poetry
Roses are red and violets are blue
They both look pretty good baby girl but then so do you"

Nu
är jag ännu tröttare på svenskan än vad jag var innan. Vi ska kunna minst 25 årtal när folk föddes och dog etc etc.. Jag slutar plugga för idag och lägger mig och läser lite istället. Det är riktigt spännande i boken nu, snart får jag reda på vem som kidnappade stackars Harriet.

Någon som vet en bra och billig kamera som jag kan köpa? Måste fixa lite tillföra lite mer egen-tagna-bilder till bloggen. Google duger inte längre.

Soprum eller sopprum?

Ibland hatar jag dator och tv.. de gör så att jag inte kan plugga! Jag skulle plugga lite svenska och så började ju Idol, och det kunde man ju inte missa. Tror ni jag kan övertala min lärare att jag kan nämna alla de som går vidare i Idol istället för massa författare? Jag hoppas det...

Katt



Det är ju sjukt hur mycket bra musik det finns! Varje gång man hittar något känns det som om det borde ta slut på låtar man älskar, men sen hittar man något nytt och så ökar spellistan sin storlek hela tiden! Dagens fynd är den lilla pojken, eller lilla och lilla, han är nog äldre än mig.. killen heter iallafall Teddy Geiger. Han har en asball röst som inte går att beskriva.. ni får helt enkelt lyssna på honom.

Citronsorbet

Jag hatar, verkligen hatar, litteraturhistoria! Visst kan det vara intressant ibland men varför ska jag kunna massa onödig skit om gamla författare? Jag förstår att de vill lära oss lite grunläggande fakta om hur litteraturen blivit som den blivit, men betyder det att vi måste kunna att Voltaire hade ett förhållande med en tjock tant när han levde under landsflykt..?

Hade matteprov idag. Det gick bra. Man mår lite sämre när man tänker att detta bara var G-delen. På torsdag kommer VG/MVG-delen... Så det är bara att bita ihop och börja plugga Matte och Svenska!
Men först ska jag spela lite gitarr!

Ny Design

Jag ska ha en normal rubrik bara för att fira detta högtidliga tillfälle! Jag en ny design.. igen..  och denna gång en som inte ser ut som skit! Ja! Folk kommer läsa om detta ögonblick i sina historieböcker precis som vi idag läser om Franska Revolutionen eller Andra Världskriget! Folk kommer starta religioner och min blogg kommer vara dess gud! Det är iallafall vad jag hoppas kommer hända, men det är ju knappast troligt! Nej! Jag får ta och bli ihågkommen på annat vis.. Jag kanske ska uppfinna något bra? Tänk er en mobil, som man inte hade knappar på! Som man styrde med en så kallad Touchskärm! Tänk om något så fantastiskt fanns. Vänta lite.. det kanske finns redan... fan...

Tack Sofie. (Thesoundtrack.blogg.se) för denna grymt snygga designen!

Pimp my blog.

tomas,
om du inte är nöjd nu så kommer jag att slita mitt hår som matadoren i ferdinand. bara så du vet.

bighug!

/sofo

Smör smälter i värme

Jag är tydligen 70% Moderat. Sedan var jag 69% något parti som kallades Junilistan som jag inte hade en aning om vad det var.

Sitter nu och kollar på Svenska Hollywoodfruar! Oj, vilket bra program det är. Men det är väldigt synd om Anna. Hennes 320.000 dollars gräsmatta har lite fläckar.  Och för att inte tala om Agnes! Hon ska på date med sin miljonär och hennes solbränna är ojämn! Hur ska det fixa sig? Det är så spännande... Svenska Hollywoodfruar är Svensk TV när det är som bäst!

Kapodaster

Sådär! Nu har jag sprungit ungefär 4km! Frivilligt! Det måste vara första gången jag frivilligt tränar på fritiden! Det var ganska uppfriskande att springa längst stranden på den... fina... sjön som kallas kottla.

Nu sitter jag och gör ett test som ska visa hur jag bör rösta i EU-val! Ska bli intressant att se... Jag återkommer senare!

Sviskon

Är det OK för en ateist att använda uttryck som "Herregud"? Det är bara något jag kom på igår när jag var med Jenna.  Jag har ett flertal gånger tänkt säga Herregud eller liknande uttryck men sedan stoppat mig och tänkt: "Vänta... Jag är ateist och tror inte på gud.. Varför säger jag Herregud isånnafall?"

Nu ska jag iväg och klippa mig! Vi får se om frisören lyckas klippa den frisyr jag vill ha! Det får man hoppas annars blir det mycket dålig stämning.

Glans är latin för Ollon.

Det finns olika sorts musik man lyssnar på. För mig är dessa uppdelade i tre kategorier: Knarklåtar, Powerlåtar och Normallåtar. Knarklåtar är låtar som man knarkar för stunden. T.ex. i mitt fall: Call me med Shinedown. Dessa är igentligen inte så speciella. Kanske inte bästa texterna, eller bästa sångarna men de bara.. fastnar liksom.

Sedan kommer vi till Powerlåtar. Dessa är de som har riktig power! Tänk er I dont want to miss a thing eller Its my life! De riktiga klassikerna liksom.

Normallåtarna är de som är just normala. De bara ligger i spellistan och väntas på att bli spelade. Inte så jättespeciella, men de är bara bra de med.



Monopol

Jag är seriöst sämst på Monopol. Ingen framtid inom ekonomi alltså. Jag ska nog sattsa på nåt med musik, haha..
Jag, Sara, Jenna och Sofie körde monopol och det slutade med att Sara satt med massa pengar, jag hade knappt något kvar. Så jag lottade ut allt till en lyckling person som blev Jenna.

Det är så typiskt Sofie att köra med Disney-Monopol också...


Jävla söndag


Kan vara den enda bilden på Robert där han inte är sliskig
Han har snygg frisyr också.

Fan
vad jobbigt! Jag hade planerat att klippa mig idag. Jag som är så kinkig när det gäller att klippa sig! Jag hade tillochmed hittat en bra frisyr jag ville ha, men såklart så måste ju frisörfan vara stängd...

Ödet är verkligen emot mig.. när jag vill något så kan jag inte göra det! Även om det är något bra som att jag vill göra mina läxor. När jag vill plugga har jag ju såklart inte mina böcker här...

t20e



Jag
måste seriöst köpa en ny mobil snart. Min fungerar knappt längre, och det kan man förstå om man har en Ericsson från 2000. Mobilen har ingen färg, ingen t9 och kan ha 10 sms i inkorgen! Färg är dock oviktigt, men det är bara jobbigt utan det.

Frågan är bara vilken mobil jag kan köpa med min budget på 650kr i månaden! Skulle ju kunna be om att få en i julklapp, men där hade jag tänkt be om en kamera. Jag får helt enkelt googla runt och kanske köpa en begagnad mobil som fungerar.

Sockerbetor?

Hallå! Jag har inte kunnit skriva något idag för jag har haft annat för mig.. ja.. jag har faktiskt ett liv utanför datorn, tro det eller ej.. jag och Bianca gick ut med hennes hund Woshi.. eller whitney, ni får välja namn själv..  Hunden var lite mindre pepp på att gå ut på promenad än vi, och försökte ivrigt springa hem. Men det fick hon inte. Vi satte oss på en parkbänk i skuggan.. Jag har kommit på att jag inte gillar sol. Jag kanske börjar bli en vampyr! Det skulle vara ganska ballt.. Iallafall om jag blev en cool vampyr, och inte någon Van Helsing vampyr som bara skriker och är fula. Nej! Twilight-vampyrer är helt klart bäst. Fast jag har fortfarande svårt att smälta bilden där Edward var utan tröja. Den var HEMSK! Usch....

Nu ska jag knarka Scrubs avsnitt hela jävla natten samt mobba min familj som gått och blivit sjuka! Det är så det är i vår familj. Vi mobbar varandra. Vi har en sorts hatkärlek till varandra, och det fungerar mycket bra.

He.. Hemskt?



Jag
håller som sagt på att läsa Stieg Larssons Män som hatar kvinnor. Folk jag pratat med som läst den säger att den är jättehemsk och att de ibland var tvugna att lägga ifrån sig boken. Men nu när jag läser den så tycker jag inte att den är hemsk alls.. Visst, än så länge har boken varit hemsk på ett ställe då en tjej blir våldtagen av sin förmyndare men... Jag skulle fan inte tolka det som "Jättehemsk". Ni som säger att den är hemsk kan ju läsa på lite om Gulag eller Auchwitz så får ni se hemska saker..

Apor är bra i cementblandare



Spotify måste vara det bästa som finns. Nästan all musik finns utan böket med att ladda ner det. Jag kommer ihåg när jag satt med min iTunes spellista på 20gb och klagade att jag inte hade alla artister och sen kom Spotify som en ängel från skyn. Det är nästan så att jag blir kristen, men bara nästan..

Nu ska jag sova.

Nymåne



Det
är bara ungefär två månader kvar tills New Moon har premiär! Efter att ha sett en helt grym trailer är jag nu exalterad och orkar inte vänta. Det är ganska gay att jag vill se den så mycket men.. ja.. för er som känner mig har jag ju en viss tendens att verka gay så jag orkar inte ens försöka försvara mig.

New Moon kommer vara så jävla mycket bättre än Twilight. Den har mer action, mer naket. Edward såg förvisso jävligt vidrig ut utan tröja, skulle inte skada med lite solarium på killen.. men vänta.. han är ju vampyr, de är ju bleka.. Det kanske inte är blekheten som avtänder mig utan faktumet att han är en kille, men vem vet? Jag kanske är bisexuell.

!ecin rä segnälkaB



Jaha...
Idol är slut.. och jag har fortfarande inget att göra.. Det är i sånna här stunder man ska ta upp sin flaska sprit och supa sig redlöst full för att bli kvitt den bittra verkligheten. Synd att jag inte dricker.. Eller synd och synd. Det är ganska skönt att ha en frisk lever.

Jag funderar på att klippa mig.. Ja, inte precis nu men i någon snar framtid.. Min frisyr har blivit okontrollerbar, den lever sitt eget liv. Incestlockarna sticker upp lite överallt. Ungefär som en långhårig hippie som leker med el.

Nej! Nu ska jag ringa Victor och tvinga ut honom. Jag behöver något att göra...

Oh! Un coche pequeño con queso!

Jag tycker det är dålig stil av Victor att dissa mig för att vara med Jonna.. Inte ok! Vad ska man göra ikväll då..? Alla kompisar är borta.. Fan va dålig stil att lämna lilla Tomas ensam en fredag kväll.
Nej! Nu jävlar blir det att knarka dålig musik och tröstäta pizza! Med andra ord ska jag kolla på Idol.

StoltTomas

Jag är faktiskt stolt över mig själv! Jag sprang 6.7km på 41minuter! Det kanske inte är så jättebra, men det är ett bra lyft från förra året då jag gick på en och en halv timme. SO-provet gick också bra.. eller jag hoppas det iallafall. Tiden mellan ett prov och när man får tillbaka provet är nästan värst.. Apropå prov har jag två prov nästa vecka också. Matte och Svenska.. yay.. Det är härligt att de lyckats packa ihop alla prov på två veckor typ. Snyggt planerat!

Håller nu på att öva lite låtar inför en cover-spelning på Sticklingegården lördag den 26:e! Ni får gärna skriva förslag på bra låtar jag kan spela. :)

Jobbigt...

Godmorgon... ska snart iväg till skolan för att springa det så kallade "högsätraloppet".. en springtävling runt en sjö på 6km! Och de förväntar sig att jag ska springa runt sjöfan på runt 30minuter! Om de tror på det är de fan dumma i huvudet. Jag kommer minst springa på 50 eller i bästa fall 40minuter. Till råga på allt har vi SO prov också! Efter den härliga och uppfriskande springtävlingen! Hurra!

ZzZzZzZ

Äntligen klar med SOn! Eller... ja... jag är klar med sammanfattningen! Nu gäller det bara att lära sig allt tills imorgon. Hurra för god planering.. Då blir det att lägga mig och läsa lite SO sen Män som hatar kvinnor. Vi hörs imorgon!

ADJÖ!!

Hippity Hippity Boo


Mina Photoshopkunskaper, inte ens de raka sträcken
blir bra



Jaha
, då var Idol slut då. Och då är det väl dags för mig att fortsätta plugga SO. Det är i sånna här lägen man önskar att man inte tänkt: "Ah.. Det är ju tre veckor kvar, jag kan lätt chilla lite".. Nu sitter man här och pluggar skiten ur sig de sista dagarna.. Det är jävligt dumt. Och man lovar sig själv att man ska sluta varje gång. Men sen när började man lyssna till sig själv liksom? Det kanske bara är för mig det är så.. men men..

Min nuvarande design är fortfarande jävligt ful.. men den är ju bättre än de gamla. Jag har bett min vän Sofie att göra en åt mig då jag är jävligt, jag repeterar, jävligt dålig på Photoshop och allt som har med Bild och göra. Iallafall när det gäller Bilder på datorn. Jag är väl hyffsad på att måla i skolan. Jag ritar Che Guevara på jesuskors.. Denna ska sedan hamna på en utställning på nån kyrkmög.. jag undrar hur de kommer reagera....
Nu ska jag snart sova. Bianca klagar på att jag är för speedad hela tiden.. Alltså ska jag sova mer och trappa ner på kaffet haha..

Idol

Dags för en liten paus i studerandet. Precis lagom för att kolla på Idol 2009. Ska själv söka till Idol när jag blir lite äldre. Ska inte söka det första jag gör när jag blir 16 men 18-20 år är ju en passande ålder, då har jag även hunnit gå på gymnasiet som jag hoppas kommer bli ett musikgymnasium där jag kan öva på sång och dylikt. Jag borde sluta tjata om Rytmus, annars kommer jag bli väldigt besviken om jag inte kommer in. Har hört att konkurrensen på singersongwriter-linjen är stor, men förhoppningsvis är jag ju bättre än dom, haha. Måste dock ta skrivandet av låtar på lite större allvar nu annars har jag ingen chans alls att komma in. Nu börjar Idol igen. Jag hade tänkte fortsätta att skriva lite SO i pausen men så fastnade jag här vid bloggen istället.. Aja.. sånt är livet antar jag.



SO

Blev att plugga istället för träning ikväll. Känner mig jävligt lat för det, men jag har alldeles för mycket läxor att göra. Har SO-Prov imorgon och jag känner mig inte helt förberedd än. Så nu får man sammanfatta och svara på frågor om Sveriges riksdag, regering och massa politiskt mög. Det skulle vara roligare om man var sugen på det istället för att man var tvungen att tvinga sig att studera. När jag sedan är klar med SOn har jag ju såklart fler saker att göra. Svenska prov om litteraturhistoria nästa vecka. Och sedan ska jag ha skrivit en redovisning om valfri bok till veckan därpå.. Notera att detta bara är de stora läxorna. På allt detta har jag ju lite spanskaglosor samt lite översättningar till engelskan.. kuul...

Röd



Jaha.. Sitter och knarkar Hoffmaestro och väntar på att åka på träning. Ni borde seriöst lyssna på Hoffmaestro. Jag gillar förvisso bara tre av hans låtar, Young Dad, Highwayman och So do you. Och de är så sjukt jävla bra. Jag skulle behöva plugga SO men har ingen ork kvar efter dagen.. Bara för att man inte har sovmorgon idag kändes dagen dubbelt så lång.. Har precis kollat på två Scrubs avsnitt. Det är banne mig den bästa jävla serien som finns. De får med allt: Den är rolig, sorglig och rörande allt på en gång. Om man säger att man blev rörd när man kollade på Scrubs till någon som inte tittat på serien får man bara konstiga blickar precis som om en fransman som inte kan engelska. Det kan fan inte vara många fransmän som kan bra Engelska..

Alla pojkar föds som homosexuell

Jag har en teori om att alla pojkar som föds är homosexuella tills de får reda lite mer om det motsatta könet. Vad baserar jag detta på kan man undra? Jo! Först.. När man är ung grabb och har öppen gylf så retar ens kamrater än för det och säger "Haha.. Har du varit på tjejkalas?". Som om inte det är något bra? När man blir äldre får man en klapp på ryggen och ett pubertalt "Right on" från kamraterna medan att när man är ung blir man retad för det? Är det så det ska vara? Är Heterosexuell något man mognar till att bli?

Det andra argumentet liknar det andra. Man blir retad om man är kompis med en tjej, nuddat en tjej (se: Tjejbaciller) eller överhuvudtaget på något sätt interagerat med en tjej.

Med dessa två oerhört stronga argument bakom mig kan jag enkelt dra slutsatsen att alla pojkar föds som homosexuell och att de sedan växer upp till att bli hetero på grund att deras föräldrar anser att det är det rätta. Finns det en sexuell läggning som är rätt eller fel? Vem bestämmer detta?
Detta bevisar även att varje individ är väldigt bra att stå emot grupptryck, när de är med tjejer trots att de blivit retade för det hela sin barndom.





Hallå

Hur kommer det sig att någon random person som lägger till "DJ" framför sitt namn kan bli så jävla känd genom att ta en låt som redan finns. Som någon annan redan lagt ner tid på att skriva. Ta den låten och repetera lite ord då och då samt lägga till lite scratch-ljud och på så sätt tjäna kopiösa mängder pengar..? Det är fan sjukt... Det är som om jag skulle ta en Picassotavla, dra några svarta streck på den och sen sälja den. Man kan ju inte tjäna pengar på andras saker...

Ich bin un bocadillo



Jag hatar svenskt väder.. Man kan fan inte gå ut utan att bli attackerad av regn. Det kommer så jävla plötsligt också.
Jag hatar ganska mycket med Sverige. Svensk film till exempel. Det är nog något av det vidrigaste som finns! Det finns några fåtal bra svenska filmer. Typ Ondskan. Men det är fan inte många.. Jag har hört att Män som hatar kvinnor filmen var jävligt bra, men jag väntar med att se den tills jag läst klart boken. Det känns som en svår bok att göra film på, med mycket tillbakablickar i början och så men jag hoppas att de inte tagit bort så mycket. Men vi får väl se. Hoppas jag läser klart boken snart.

Tråk



Jag har grymt tråkigt.. Jag har absolut ingenting att göra. Jag är för trött för att gå ut, inget att göra på datorn och det är inget bra på tvn. Jag sitter och kollar på gamla idol-avsnitt men det är jävligt tråkigt... Jag är så desperat att jag skulle kunna tänka mig att plugga för att ha något att göra, men självklart har jag ju inga skolböcker hemma. Fyfan alltså.. När jag väl vill plugga så går det inte. Helt sjukt..

Mobilfan

Vad fan är grejjen med att alla jävla olika mobilsorter ska ha olika mobilladdare? Visst om olika märken har olika laddare. Men att sen t.ex. Nokia ska ha tretton olika jävla mobilladdare... DET ÄR BARA ABSURT! Hur fan tänker folk? Kan de inte ha en och samma laddare till alla mobiler...? De är så jävla kåta på att få pengar att man mår dåligt.

FarmFarmFarm


Moses som bygger väg i röda havet.


Puh... Jag är äntligen klar med den nya designen.. Jag tror jag satt minst en halvtimme och funderade på hur jag fick bort den gamla headern som låg över den nya.. Jag plockade bort massa saker hipp som happ och tillslut så försvann den!! Jag vann alltså mot teknologin. 1-0 till mig. Jag måste säga att jag är väldigt stolt, jag är inte så bra på koder och sånt. Det brukar sluta med att jag fuskar eller skiter i det. Fusk gäller endast på tv-spel, det är svårt att fuska när det gäller CSS och Html, men det går nog att hitta maskhål igenom systemet.

Är jävligt trött nu dock. Det tar på krafterna att bråka med datorn.

Jag hade tänkt att prata lite om Farmville.. Den nya pandemin på internet som alla spelar. Eller.. det finns två sidor, de som spelar det och de som verkligen föraktar det. De vågar inte testa för de vet innerst inne att de bara skulle fastna men vågar inte erkänna det och säger istället att spelet är tråkigt och att det inte har någon "handling". De bygger upp sina murar mot farmville och skapar grupper såsom "Våga vägra farmville" på facebook. Medan allt igentligen är en lögn. De är rädda för farmville. De är rädda för att fastna. De är rädda för sanningen. Det riktiga livet.  Vad som behövs är en hjälte som kan ta de förvirrade icke-farmvillarna och leda dom över det stora havet som skiljer dem från Farmville-världen. De behöver en som moses. Likt Moses ledde sitt folk till Israel ska vår hjälte leda icke-farmvillarna till frihet. Till FarmVilles magiska land. Där allt kan hända. Där kossor betar på gröna ängar och folk odlar ris och vindruvor i sin stillsamhet. Farmville är banne mig en Utopi, världen är en bättre plats där.
Nu ska jag sova. Adjö.

Ps. Jag är inte en farmville-nörd. Ds.

Fredag



Har precis kommit hem efter att ha vart på besök i riksdagshuset i Stockholm. Det var ganska roligt, men skulle lätt kunnat vara hemma och chillat istället haha. Ska snart iväg till en skateboardramp och hänga med mina polare. Det var länge sen jag var där, är väldigt mycket skola som man måste göra haha... men nu är det helg och då ska man fan inte sitta och plugga, det är nästan olagligt.

Träning

Ska snart iväg på träning. Det kommer bli den första träningen på ungefär en månad nu på grund av skador och sjukdom. Fyfan. Jag slår vad om att vi kommer fysa bara för det och att jag kommer dö av överansträngning.
Aja, vi får se hur det går. Jag måste fixa lite med skydden och sånt, vi hörs ikväll. Adjö.

Små polska dvärgar

Halvdag i skolan! Grymt skönt. Men nu har man massa dödtid hemma om man inte hittar på något kul att göra.. Jag borde plugga men jag orkar inte. Det känns som om det är det enda jag gör.. plugg hela jävla tiden haha. Det är dock inte sant, jag spelar fotboll, gitarr och är med kompisar också. Och jag höll nästan på att glömma datorn, där spenderar jag lite (Mycket) tid varje dag.

Vi hade uppspel idag i musiken. Det gick ganska bra faktiskt. Trots att nästan halva gruppen var sjuk så klarade vi låten. Jag sjöng och spelade gitarr och själv tyckte jag att det lät bra. Men jag kan ju möjligen vara lite självgod mot mig själv och ljuga för mig själv. Men förhoppningsvis inte, jag får ta och fråga min lärare vad han tyckte haha. Jag hoppas jag kan lita på honom, men han kanske ljuger för barnen. Vem vet?

Hejsan

Jag ska nu skriva ett inlägg om saker jag tycker om. Och försöka skriva motivation om jag orkar. Jag är en lat människa så vi får se hur det går med det. Jag kan ju börja med mat. Mat är bäst. Det är gott, nyttigt och... gott. Tänk om det inte fanns någon mat! Var inte för smarta nu och säg: "Döh.. Då skulle vi dö!". Men om vi fick i oss allt vi behövde på något annat tråkigt sätt typ piller? Man skulle inte kunna njuta av en saftig stek med bea-sås. (Ja.. Jag kan inte stava till bearnaisesås(Jag googlade nu), det är inte så konstigt.) Eller en tallrik med hamburgare och pommesfrittes.. Det är nog inte bra att jag sitter här och skriver om mat. Jag bli så jävla hungrig, och allt som finns i vårt hem är nudelsoppa, makaroner och lite korv. Jag vill ha kött. Riktigt saftigt kött, perfekt stekt. Det ska vara lite rött men inte blodigt. Mums...

Jag gillar också musik. Det orkar jag inte skriva varför. Det går inte att beskriva med ord hur mycket musik betyder för mig, så jag orkar inte försöka överhuvudtaget. Men det är en av det viktigaste sakerna i mitt liv. Jag tror jag prioriterar musik före Mat faktiskt. Tro det eller ej, så viktigt är det. Titta.. Det gick visst att till en viss mån beskriva. Nu är jag lycklig.

Ja.. Det finns väldigt mycket mer som betyder något för mig eller som jag tycker om. Goda kamrater är också viktigt. Det finns inget värre än när vänner sviker än för annat.. Usch. Tur att man har bra vänner annars också. Nu när jag tänker efter.. känns det som om jag bara har tjejvänner haha.. Men jag har ijuförsig ganska många killvänner men det är skönare att prata med tjejer. Killar kan vara så känslokalla och dumma i huvudet. De bryr sig bara om att slåss eller göra coola saker.. Ibland vill man bara chilla haha.

Ja.. Det är svårt att skriva ner saker som man tycker om. Det finns så jävla mycket.. Vissa saker mer än andra dock. Nu ska jag plugga. Det tycker jag om... lite... det beror på vad man pluggar. Jag ska visserliggen plugga matte, det är ju inte favoritämnet men det fungerar. Det ultimata skulle vara... ja... Vad är mitt favoritämne igentligen? Det är nog Musik men det är inte så mycket plugg där. Annars är det nog SO. Det är jävligt intressant, även fast man inte visste det innan. Det kanske är min lärare som är så bra så att hon gör det intressant. Eller så är jag bara politiskt intresserad. (Vi arbetar om sveriges styrelsesätt) Nej. Jag fjäskar inte för min lärare nu. Jag skulle bli chockad om hon läste här, men iochförsig har hon ju mig på facebook så allt kan ju hända. Men det är inte syftet med jag skrev.
Kanske ska avrunda här. Annars kommer jag skriva en smärre novell om... ingenting? Det skulle iochförsig vara ganska coot men det har jag inte tid för just nu. Jag måste göra matteläxa innan det Lila Monstret blir galen på mig. Min lärare har lila hår, men hon är dock inget monster, hon är ganska bra. Men nu måste jag dra, haha...

ADJÖ!

FarmFan

Vad är grejjen med Farmville igentligen? Det är ett så meningslöst spel! Ändå så finner jag mig själv att planera in mina dagar så att de matchar mina skördar och sånt.. Minst sagt nördigt. I början var man ju ensam med att plantera vattenmeloner men nu... ja.. nu fick världen fnatt och stup i kvarten kommer någon och ber än ta hand om det sjuka svarta fåret, som haltat in på deras åker, eller frågar om jag vill bli dennes granne. Det är sjukt.. Det är ju som sagt ett så meningslöst spel.. Men aja.. det är ju ganska roligt också, och jävligt bra tidsfördriv.

C6H12O6

Det finns inget värre än att ha hosta.. Jag går runt och hostar hela tiden. Jag kan inte prata eller skratta utan att hosta.. Det är jävligt drygt!! Jag kan inte träna heller för den delen.. Jag har inte tränat på 3 veckor och min kondis... ja... den skulle kunna vara bättre! Tur, men tråkigt, att säsongen har slutat för vår del så det inte är några fler matcher, annars skulle det ju gå sådär med min kondition. Jag skulle säkert svimma av överansträning!

Nej.. Nu ska jag plugga.. det är helt sjukt att jag har börjat plugga hela tiden. det är ju visserliggen bra, men det är liksom... inte jag? NO-Prov samt Svenska Redovisning imorgon. Så det är bara att plugga på.

Back to school

Då var det alltså dags för skolan igen! Efter 10dagar utan skola. Det ska bli jävligt skönt. Jag säger då det, man kan tycka att man lätt skulle kunna klara sig utan skola men det är så jävla fel! Det är skittråkigt att bara sitta hemma och göra ingenting.. Visserliggen kanske jag skriver detta för att jag låg hemma med feber och mådde lika dåligt som ett somalianskt barn i Mogadichu. Men jag tror att det kan vara lite tradigt att vara hemma hela tiden.

Som sagt har jag skola imorgon. Och jag ligger ju självklart efter en jävla massa också.. Vi har tydligen Svenska Läxa till tisdag, NO läxa till imorgon, Spanska läxa till tisdag, SO läxa till imorgon etc etc.. Och jag har nästan inga böcker hemma! Jävla skit alltså... Hur fan gör jag då? Mina lärare är såpass smarta att de inte godkänner "Jag har varit sjuk" som en ursäkt. Man kan alltid be en kompis ta hem läxorna och allt sånt.. Jag är körd..
Nu ska jag läsa det jag kan iallafall.
Hej då!

Jävla piss mp3

Min mp3 vill inte fungera på min dator!! Det kan dock vara jag som fuckat up usb-portarna men ändå... Lösningen på detta blev att jag la över allt på min externa hårddisk och flytta över till min laptop. Det gick bra, men sen så märkte jag att alla artister inte hette samma sak!! Nu har jag ingen aning om hur jag ska göra för att få alla Green Day låtar att hamna under samma artist.. Nån som kan detta får gärna hjälpa till! XD
Idag har jag inte gjort någonting. Jag skrev lite svenska om Voltaire, sovit länge, lyssnat på musik och väntat typ.. Väntat på att något roligt ska hända eller nåt. Än så länge har inget hänt.

Har fortfarande ont i halsen och en torr jävla hosta, men jag överlever iallafall. Ska till skolan imorgon. Första gången på 10 dagar ungefär. Det ska bli ganska roligt, men inte alls lika roligt som klassresan. Gud alltså.. Jag kommer alltid minnas det. Det var så jävla roligt.

Nej. Nu ska jag ta och försöka fixa min mp3. Adjö kamrater.

Saturday Night

Lördagkväll.. Ja... Jag sitter inne och hostar. Har precis köpt en ny mp3! En Sansa. Jag kännde inte igen märket men den verkar vara bra, fin display och bra storlek. Den är ungefär 4cm hög och jag får plats med den i en tändstickask typ.. Den är väldigt liten... Men manövbar..

Jag spelade inte matchen, men jag åkte till märsta för att kolla. Det gick ganska bra, men vi förlorade. Stockholm Mean Machines u15 är härmed ute ur SM. Vi mötte dock ett av det bästa lagen och vi gjorde så att de fick kämpa, men det var inte tillräckligt och i slutet drog de iväg. Slut resultated blev iallafall 56-36 och vi presterade grymt.

Sitter nu och lyssnar på musik och finkammar internet.. Bloggar, uppdateringar på hemsidor och forum etc etc.. Det är ganska tråkigt, men det är ett bra tidsfördriv haha.. Jag har börjat knarkat Håkan Hellström nu, vissa kanske tycker att det är gay men han är grymt bra!

Aja, nu ska jag kolla på världens bästa serie! SCRUBS!!

I cant do this all on my own, No i know, That im no superman

Back Home

Är hemma igen. Jag kom hem igår klockan halv tio efter att ha vart tvugna att ta en senare färja hem. Anledningen var att det hade blåst upp till tromb dagen innan och någon mumbojumbo hade hänt med vår båt, och istället tog vi den som gick 3 timmar senare. Så vi fick alltså 3 timmar fri vandring i Visby på oss, det var ganska trevligt. Jag köpte en sjukt stor klubba och en glass med en Harry Potter-smak, som var sjukt äcklig och smakad tuggummi, och saltlakrits som inte passade alls. Tillsammans var de ännu äckligare och hamnade till slut i soptunnan. Sen satte vi oss några stycken på en kulle vid hamnen och chillade en timme tills båten gick. Man kan tycka att bekymren ska ta slut där, men nej nej, vi stod och väntade på vårt bagage som skulle skickas från bodaborg efter oss, så att vi slapp gå runt med dem i Visby. Men bussfan kom aldrig, så vi fick åka hem utan bagage och det flygs hem idag. Härligt... Vad mer, vad mer? Jag har sjukt ont i halsen, och jävligt svårt att prata, haha. Vi har kvartsfinal i SM idag men den kan jag inte spela.. Fan va drygt.... Nu ska jag iallafall duscha och sen åka och kolla på matchen.
Adjö. :P

HURRA!!! KLASSRESA!!

JAG ÄR FRISK OCH JÄTTESPEEDAD! DÄRFÖR KOMMER JAG SKRIVA DETTA INLÄGG MED SHIFT (INTE CAPS....).
SNART BÄR DET AV TILL GOTLAND OCH DÄR SKA VI HA SKITKUL MED KLASSEN! VISSERLIGGEN FÅR JAG INTE GÖRA JÄTTEMYCKET SOM ANSTRÄNGER MEN VAFAN DET KOMMER BLI SJUKT JÄVLA ROLIGT ENDÅ! :) :) :)
NU SKA JAG ÅKA! VI SES PÅ FREDAG ELLER NÅGON GÅNG UNDER RESAN OM JAG HITTAR EN DATOR, HAHA! :P

Loco

Märkte precis hur tråkiga mina senaste inlägg har varit. :O Jag ber om ursäkt för det, men jag har inte så mycket att skriva om.. Men jaja... Idag har jag iallafall kollat på en film som jag kan berätta om! Jag kollade på Änglar och Demoner! Den var väldigt spännande men jag gillade inte slutet så mycket! Skulle vara bättre om killen offrade sig istället för att hoppa ut ur helikoptern med en fallskärm! Fegt!! Sen visade det sig att han var ond, det var väldigt chockerande.. Jag hoppas jag inte förstörde allt för er nu, haha..

Bättre

Nu mår jag lite bättre. :) Stannade hemma idag så att jag blir riktigt frisk till klassresan imorgon.. Jag vill inte missa den.. Jag skulle döda någon om jag missade den. Jag känner mig så pass bra att jag till och med ska gå till skolan och ta skolfotot sen.  Måste bara välja ut några bra kläder att ha på mig. Man vill ju inte se ut som nån lodis.

RSS 2.0