Halloween

Snart är höstlovet slut och praoen börjar.. gårdagen spenderades på en halloween fest hos Anna. Jag och Calle var utklädda till kvinnor med strumpbyxor, smink, bröst och klänning. Ja, hela köret! Vi var där i ungefär en timme sen började folk skrika att alla skulle dra ut. Annas pappa skulle tydligen komma hem lite tidigare än väntat. Aja.. sen stod vi alla utanför huset och väntade på att något skulle hända. Det hände inte så mycket förutom att polisen kom med nattvandrarna, det var lite stökigt enligt dem.. ganska rolig kväll faktiskt.

Is it true, is it over, did i throw it away?

Jag har fan inte skrivit på länge nu! Jag är upptagen med annat. Sova, Spela, Äta och Leka. Victor den apan har fått mig att börja spela Runescape igen. Jag fick hans gamla konto eftersom han spelar på mitt...
Hans andra blev bannat så jag lånade bort mitt. Inte fick jag tillbaka det inte. Och nu går han runt och skryter om hur bra gubben är! Dålig stil! Det är ju jag som gjort det mesta.

Somethings changing i can feel it

Fortfarande trött. Kaffet är slut. Powerking är slut. Trött på Runescape. Vill sova, men orkar inte ta mig till sängen. Det är jobbigt att gå. Victor sitter fortfarande och kör RS. Jag fattar inte hur han orkar. Jag tror jag ska sova nu. Så man kan gå upp hyffsat tidigit iallafall... typ vid 12.

When you push on glass, it's bound to break

Jag är trött. Det är kanske dags att göra lite mer kaffe, eller dricka lite mer powerking. Sitter och spelar Runescape hemma hos Victor. Det är ganska kul faktiskt. Jag och Victor har bestämt att varje kväll det inte är händer något här på vår lilla ö så ska vi lana. Fan va dåligt man kommer må när höstlovet är slut...

Jag glömde posta en låt igår. Och jag kan inte fixa det nu. Har ingen aning om varför men jag kan inte få fram html-koderna till youtube klippen från Victors laptop. Fett konstigt!

Everything will be just fine, everything will be alright

Det har inte slagit mig att det är höstlov än! Just nu känner jag mig bara jävligt seg och trött som ett as. Satt uppe och gjorde ingenting igår. Gick och lade mig vid typ 2 och sen vaknade jag klockan 10 av att Bianca ringde. Det var visserliggen en trevlig start på dagen, men det skulle vara skönt att sova också.
Nu väntar jag på att resten av världen ska vakna. Sen ska jag väl dra ut med Victor och hitta på något roligt. Göra sånt man gör på lov. Min mor och min syster ska åka till landet några dagar på lovet, min far jobbar och min andra syster ska till karlstad under lovet. Så jag har i princip FF hela lovet. Det betyder att jag kan sova länge, spela hög musik och bara må bra när jag är hemma. Härligt!!

Someday our generation is going to rule the population

Gäster här nu. Så jag hinner inte skriva något. Jag tänkte bara kila in och länka dagens låt.

Dagens låt får bli Rylynn med Andy McKee


I dont feel any shame, i wont apologize

Åh! Jag har nästan en säker praoplats nu! De sa att jag skulle återkomma på måndag... Men det var en kul resa till centrum med Jenna iallafall. Men vi missade nästan bussen när vi skulle hem. Vi såg den stå vid hållplatsen och vi var väl ungefär 150meter ifrån, vi skulle inte hinna.. men så såg vi att det stod två pensionärer och långsamt gick in så vi hann!! Helt otroligt! Pensionärer är bra att ha ibland!

Who says I can’t get stoned?

Fan vad grym Tingsek va! Riktigt jävla grym. Det var dock en tant i början som var ganska dryg.. jag skulle gå in och så började hon tjata...

Hon: Har du leg?
Jag: Nej, jag är här med mina föräldrar.
Hon: Hur gammal är du då?
Jag: Jag är femton år.
Hon: Härligt.
Jag: Japp, det är mycket trevligt.
Hon: Är det din första gång på debaser?
Jag: Ja.
Hon: Då vet du inte vad som gäller?
Jag: Nej, det gör jag inte.
Hon: Om dina föräldrar inte vill stå längst fram vid scenen, utan lite längre bak, vad gör du då?
Jag: Följer med dem antar jag.
Hon: Precis.. Annars får vi problem.
Jag: Jag förstår, det vill vi ju inte.
Hon: Nej.


Visst förstår jag att de inte vill att jag ska röja runt och förstöra. Men hur stor chans är det att en nykter femtonåring skulle göra mer skada än en packad 25åring? Aja.. Jag tog lite bilder med min "nya" kamera. Det är en Nikon med hela 4.0megapixlar! Vilken skärpa alltså...

Jag är inte direkt världens bästa fotograf, och det var inte syftet med bilderna heller. Så ursäkta min dåliga kamerahand.









My whole world was falling apart

Min far kom precis hem och det första han sade var: Vill du gå på konsert ikväll, Tomas? Jag blev såklart lite mållös av den plötsliga frågan men fick dock fram "Erm.. Ja visst.. vilken konsert?" som ett svar. Han ville bjuda mig på en konsert med Magnus Tingsek. Min syster ska dit, och nu ville han tydligen bjuda med mig eftersom han också skulle dit. Helt gratis. Det är klart man går på det då! Tingsek är ju jävligt bra. Och vi ska äta inne i stan också.. vad har hänt? Jag börjar allvarligt överväga att det ligger lite sanning i Biancas idé att min pappas företag driver trafficking och tjänar kopiösa mängder pengar pga det..

Dagens låt får därför bli World of its own av just Magnus Tingsek

Nobody likes you... Everyone left you...

Föresten måste jag skriva ett fint tackinlägg till Jenna. Jag har nämligen stulit den jätteorginella idén med låttexter som rubriker från henne. Jag tror Jenna var den första i världen som gjorde det. Tack Jenna för att du låter mig ha det också.

Some days it's not worth trying


Ibland
hatar jag Sofie.. hon sitter på Kanarieöarna och glassar i solen medan vi andra får frysa i skogen här uppe i Sverige. Jag hatar skogen. Iallafall när man orienterar. Vi hade orienteringstävling i skolan idag och det var ganska kul, men vissa kontroller var svåra. Det var en som var gömd bland en jävla massa granar, så jag och en Jenna sprang runt bland dessa granar som galningar. Jag tror jag ramlade minst 5 gånger. Och blöt blev jag också.
Jag fick iallafall en hyffsad tid på 45minuter. Så ett VG fick jag iallafall..



Nu
sitter jag och lyssnar igenom American Idiot albumet av Green Day. "Tvingad" av Jenna som vill att jag ska förstå storyn i allt. Jag har iallafall kommit så långt att jag förstår att någon snubbe som heter Johnny, även kallade Jesus of Suburbia, drar från sitt förortsstrul för att han tröttnar på det. Sen träffar han en snubbe som heter St Jimmy, som tydligen är samma person som Johnny , och blir kär i en tjej som heter Old Whatsername. Det är lite krångligt. Men jag sitter och önskar att de gör en bok baserat på albumet. För den skulle vara så jävla bra.

Signs misleading to nowhere

Jag önskar att man på något sätt kunde göra så att det var lika skönt att sova på kvällen som det är när man vaknar på morgonen och måste gå till skolan. Det finns inget man hellre skulle göra än att ligga kvar och gosa i värmen under täcket. Men när man ska sova på kvällen då vill man bara upp och kolla på tv eller spela dator. Varför ska det vara så...? Varför kan det inte vara tvärtom?! Då skulle allting vara så mycket bättre. Eller egentligen skulle det inte bli någon skillnad förutom att jag blir pigg i skolan. Fast då presterar jag bättre så i längden är det nog bra att jag sover.

Jag ska börja lägga upp en låt om dagen och ha lite mer seriösa rubriker till mina inlägg. Typ som delar av låttexter? Jag ska iallafall kalla "en låt om dagenkonceptet" för något så simpelt som "Dagens Låt". Det låter inte så krångligt va?

Nej. Nu måste jag faktiskt sova. Jag sa till mig själv sissodär kvart i elva att jag skulle gå och lägga mig. Jag gick tillochmed och borsta tänderna och gjorde mig redo. Men sen fastnade jag här vid datorn. Jag skyller på att jag är så social att jag måste chatta med folk. Det hindrar mig från att sova. Bra.. Vi säger så!


Dagens låt är Here we are av Patrick Park. Mycket bra låt.




lolsor

Nu är det spännande! Vi ska ha diskussioner i NOn, man får ett ämne inom Genetiken och så ska man skapa en åsikt och argumentera för den och så! Det blir fett kul om man får ett intressant ämne. Nu kommer lilahåriga Inger och lektionen ska börja! OMG! Det är fett ballt med lila hår jueh!

carrottop

Jag har nästan hittat en praoplats nu. Ska åka och fråga Coop Konsum i Lidingö Centrum nån gång den här veckan. Jag hoppas att det inte är försent, annars praoar jag på Pizzeria Cleopatra den här gången också. Det var väldigt kul, så jag skulle inte klaga.
Jag hoppas det är roligt på Coop. Folk som praoat på mataffärer säger att det är ganska tråkigt. Man får bara "fronta" varor hela tiden. Det finns ju bättre tidsfördriv. Som att dela ut mat, diska eller ta emot beställningar.
Buhu.. jag vill praoa på Cleopatra igen! Men min mor säger att man ska prova olika yrken och att jag måste tänka på framtiden. Kommer jag faila i framtiden om jag praoar på en pizzeria?

ät mig, stighelmer

Jag trivs bättre på natten. Jag är hellre ute när det är mörkt än när det är ljust, och jag brukar ofta sitta uppe och data. Jag gör inget viktigt, men jag tycker bara det är skönt att sitta och dega. Sen brukar jag bitas.. så jag kanske borde testa mig för att vara en vampyr?
Såg förövrigt en intressant förklaring över vad en vampyr "är", och hur de skulle kunna förekomma IRL.

"Bakom denna myt finns det flera tänkbara förklaringar. Enligt en av dem uppkom myten i Böhmen under medeltiden, där byarna var isolerade, vilket gjorde att alla främlingar betraktades som farliga, men framför allt ledde isolationen till inavel, och deformationer. Det finns bland annat en sjukdom (porfyria) vars symptom liknar beskrivningarna av vampyrer: en oförmåga att binda hemoglobinet i blodet gör att bäraren ser blek ut; porfyrinet som lagras nära huden är ljuskänslig (vampyrernas rädsla för solljus), och vitlök innehåller enzymer som under vissa omständigheter kan döda dem. Dessutom kan porfyrinet orsaka att tandköttet dras tillbaka så att tänderna ser större ut, och blodtörsten kan komma av bristen på friskt hemoglobin."


Jag hoppas verkligen att vampyrer finns. De är så balla. Men det finns dock ingen förklaring till varför de är superstarka och supersnabba. Och supersnygga.
Nej.. nu får ni inte missuppfatta mig och tro att jag sitter och runkar till Edward Cullen. Men jag har bara ett vagt minne av att man, enligt Meyer, blev snygg när man blev biten av en vampyr..

Dagen då man röker på



ÅH! Green Day har släppt videon till 21st Century Breakdown! Den var verkligen bra. Det var unik liksom, inte som några andra videos.

Jag kommer fortfarande ihåg första gången jag hörde talas om Green Day. Jag var väl ganska ung och hade hört Boulevard of Broken dreams spelas på radio eller tv eller någonstans. Det var en sån där låt man inte visste vad den hette, och bara måste ha tag på. Jag kunde inte texten heller så jag kunde inte googlat den. Men jag gick iallafall fram och frågade min syster om hon visste. Hon satt i soffan och sade att det var Green Day som gjort låten och att det faktiskt visades en dokumentär eller liknande om just Green Day. Så jag satte mig vid soffan och tittade.
Boulevard of Broken Dreams måste vara en av de bästa låtarna som skapats.

Jag har en ganska bred musiksmak. Jag lyssnar fan i mig på allt. Ibland kan jag finna mig själv att jag lyssnar på klassisk gitarrmusik, ibland är det jazz, ibland blues och ibland tillochmed metal. Man kan säga att jag har en spårad musiksmak..

Josef josef och jeeeesus

Idag åkte jag till Lidingö Centrum för att studera på Biblioteket och försöka hitta praoplats. Jag kom på i skolan att jag glömt min plånbok på toaletten hemma. Fråga inte hur den hamna där, jag vet inte det själv. Det löste jag iallafall genom att jag lät Jenna betala det åt mig. Tack Jenna! Härligt.. men sen kom jag på en annan grej? Hur kommer jag hem sen igen då? Skit samma, tänkte jag, nu ska jag göra lite matte.
Matten gick ganska bra, men det var några uppgifter som jag inte fattade ett dyft av.. sen fick jag inte praoplats på cafét jag ville praoa på. Och sen kom vi ju till det stora problemet: Hur ska jag komma hem?
Jag smsade min mor och frågade om hon kunde skjutsa hem mig, men nej, hon har gått och blivit förkyld! Det är väl ganska onödigt när ens son står och fryser och inte kan komma hem. Hon sade att jag skulle gå hem.. men det är ju skitlångt... det måste vara minst 3 eller 4 kilometer. Tur att jag fick sällskap av Bianca iallafall.. men hon dissade mig ungefär halvägs, då ville hon inte gå längre heller. Så hon hoppade på bussen och åkte hem. Men det var trevligt den halvan iallafall..

ACHUTUNG GESUNDHEIT!

Kan det ligga något samband mellan att de dagar jag skriver ett eller inget inlägg alls har jag som mest besökare på bloggen? Det är ju inte direkt bra.. Är det något fel på mina inlägg? :(

Zygoter är nice



Jag har faktiskt hittat två personer som är värre än mig när det gäller att skrika när man kör datorspel. Och jag.. ni vill inte se mig när jag nattgibbar Left 4 Dead på Inferno. Vi blev nästan utslängda för att vi skrek.
Iallafall var vi hos Sofie idag och vi spelade Mario Kart. Och när Sofie och Jenna skulle spela blev de galna. Tänk er ett hyperaktivt barn som druckit fem Red Bull sen multiplicerar du det med 10. De skrek som skållade grisar.

Kom, till min förtvivlan, på att jag faktiskt är riktigt dålig på Mario Kart! Och att jag saknar mitt GameCube något otroligt mycket. Det är inte samma sak med Playstation. Det är något med Nintendo som tilltalar mig. Det kan vara den barnsliga grafiken, eller de härliga spelen eller på grund av min uppväxt med ett Nintendo 64. Jag kommer fortfarande ihåg när jag fick den där ashäftiga spelkonsolen i julklapp med spelet Zelda: Ocarina of Time.
Det var något av en magisk stund för mig. Jag började spela på nästan en gång.
Och vilket spel det var. Det hade verkligen allt: spänning, glädje, sorg, grafiken, musiken. Det var ett spel med toppklass!! Måste ha ett Zeldamaraton där jag kör igenom alla spelen i serien. Bara de på TVn alltså.. jag orkar inte med Gameboy spelen!

yuiop

Härlig kväll hos Jonte!
Peder kissade ner toaletten, jag skrev ANAL på toalettpappret, Jonathan dansar hejvillt, Calle och Emil degar på balkongen, Victor fixar snus och Gustaf skrattade. Lanet blev fail dock. Vi spelade inte alls, så det blev snarare inget lan...

lökigt

Fyra grabbar instängda i ett rum.. fyra datorer.. nachochips! För att citera en vis person: "I got a feeling! That tonight is going to be a good night".
Grabbarnas namn är Hugo, Tomas, Victor och Bögjonte. Och på allt fick jag reda på att mitt nextsex enligt Facebook är Hugo! Intressant... vad kommer hända ikväll egentligen?

bamse... världens starkaste björn



Asså... Gör er själva en tjänst och glöm alla gamla "Taggatill"-låtar man lyssnat på. Gör vad ni vill. Slå er med telefonen i huvudet.. bara ni glömmer dom! För här kommer det bästa! Dunderhonung Hej Hej! Den är grym!

Adolfo

Något jag kom på. Som jag nämde tidigare gick mina två väninnor Jenna och Jenny på Green Day när de spelade på Globen härom dagen. Kan man föresten skriva "väninna" om jag själv är kille? Aja skitsamma..
Iallfall.. De filmade lite med sina kameror och när de spelade Boulevard of Broken Dreams, som förövrigt är en av världens bästa låtar, så slutar Billie sjunga helt. Istället så sjunger hela, notera HELA, globen med. Något jag kom på nu när jag sett videon några gånger är: Fatta vilken sjuk jävla känsla.. att stå där framför flera tusen personer. Dessa personer sjunger med i en låt som man själv skrivit. Och man vet att det finns flera hundra tusen utanför lokalen, Världen över, som skulle göra det samma.. det måste vara en jävligt maffig känsla.. jag skulle bli nöjd om det faktiskt kom några personer till mina spelningar. Om jag kommer ha några såklart, vilket jag hoppas...

Gesundheit

Det är helt otroligt hur dåligt man kan må när man pluggar NO. Det är så mycket man ska banka in i skallen. Mutation, heterozygot, celldelning, hur massa olika sjukdomar uppkommer och hur man räknar ut vem som ska få dem.. Notera att detta är det enkla i avsnittet Genetik. Varför ska jag kunna detta igentligen?
Känner att jag har en väldigt negativ approach till vad som lärs ut i skolan. Om jag skulle få bestämma just nu skulle vi inte lära ut någonting vettigt och det är ju inte så bra.. tur att inte alla är som ja. Fast vilken härlig och rolig plats jorden skulle bli. Alla skulle ha samma intressen och humor. Härligt!!
Skämt åsido skulle nog världen bli ganska dålig om jag fick bestämma. Miljöbov som jag är skulle jordens klimat förstöras precis som självkänslan hos Lasse Kronér efter ett avsnitt av bingo-lotto...

Hjärnstuvning





Återigen har jag lyckats att skjuta läxorna framför mig tills det i princip är försent! Har NO prov imorgon och jag är väl inte direkt så föreberedd som man skulle kunna vara. Sen har jag Engelska Redovisning. Inte kul... inte kul...

Yo quiero un biljett

Jag har min Winnerbäck-biljett nu! Jag har drömt länge om denna stund. (Ungefär 2 dagar) Och nu sitter jag här med den i handen. Dess gula färg värmer i hjärtat och namnet Lars Winnerbäck står med stora feta bokstäver. Det värmer ännu mer. Nu är det bara att vänta.. Tre veckor kvar nu ungefär...

Lolzorz pwnage

Nu kom jag hem från Bianca.. Jag missade tågfan så jag var tvungen att gå hem i kylan för att sedan behöva sitta en kvart utanför porten. Den var ju låst och jag har inte mina nycklar... Men visst.. varför inte ta en liten promenad innan man sover, det är alltid nice. Nu kommer jag sova som en stock, som man så fint säger...

SNÖÖÖ NEEEEEEJ....



ÅH! Jag kunde inte fixa in mig på Debaser för att lyssna på Joshua, men istället har jag beställt biljetter till Winnerbäck den 8e! Hans senaste platta: Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen är helt jävla sjukt bra! Det är lite kentstuk på det, och det är inte dåligt.

Nu blev jag lite deprimerad dock.. min mor kom och sa att det snöade. Jag orkar inte med snö. Det är fan inte ens November...

Cardiac Arrhythmia

Jag börjar sakna mitt hår nu. Har precis fått mina skolfoton och de var tagna innan jag klippte mig. Det var dock bara en bild som blev bra. Jag är ingen människa som ser bra ut på bild. Det är lite synd för det är ju kul att bli fotad.


Yo

Nu är jag avundsjuk på Kramolle... Han ska fan träffa Joshua Radin! Det är inte ok. Jag vill också träffa Joshua. Jag skulle fan ta med mig min Gitarr hela vägen till medis bara för att han skulle signera den! Sen skulle jag be honom spela på den så att den blev magisk.

Nu ska jag göra en lista på artister/band jag måste se innan jag dör!!
  • Green Day
  • Joshua Radin
  • Lars Winnerbäck
  • Metallica
  • John Mayer
  • Beatles (Det är dock en aning svårt..)
  • Isak Strand
Finns säkert fler. Men dessa är väl de som är mest aktuellt just nu. Nu ska jag duscha och sova. ADJÖ!

Jag vill se winnerbäck winnernäck!!



ÅH! Winnerbäck ska lira på Annexet den 8:e november!! Han har nyss släppt en ny platta: Tänk om jag ångrar mig och ångrar mig igen. Jag och Bianca ska troligen gå! Det är ganska billiga biljetter också. 360 kr för ståplats. Nu är jag sjukt jävla pepp på Lasse och om jag inte får biljetter blir jag på riktigt dåligt humör..

Morotskaka

Jag är grymt otaggad på att gå i skolan.. brukar vanligtvis inte bry mig något större men nu orkar jag bara inte.. det är otroligt segt och tråkigt. Vi gör knappt något roligt nu. Det roligaste är Ekonomi i SO och det är ju inte direkt roligt det heller..

Hoppas jag på något sätt lyckas komma in på Debaser för att kunna lyssna på Joshua Radin imorgon. En kompis var på Green Day igår och jag är så jävla avundsjuk. Men det kanske blir värsta draget på Joshuas spelning också. Nästan som Green Day!

40 sviskon och en leksaksbil



Ibland träffar man en eller flera personer som är helt underbara och som man älskar. Någon som man har massor av skit gemensamt med. Det kan vara allt från musik till humor eller.. ja.. allt mellan himmel och jord.
Vissa letar efter denne hela sitt liv och andra hittar personen tidigt. Själv har jag redan hittat en sådan person. Jag tror de flesta vet vem jag menar, så för att bidra med lite mystik ska jag inte säga något! För de läsare som inte vet. Muhahaha... Jag är så ond!

'-.-.-.-.-'

Det känns som om jag har varit väldigt aktiv på bloggen denna helg.. jag har dock inte haft så mycket tid, man måste ju prioritera annat framför datorn annars är det något fel på än. Om ni skulle frågat vad jag skulle prioriterat för ett år sen skulle jag nog dock svarat datorn. Då var jag GEEK. Nörda WoW, CS och wc3 24/7. Gick på lan på helgerna.
Det var ganska nice dock, och jag kan sakna det lite då och då när man sitter hemma och har tråkigt. Men det är nog bäst i längden att inte nörda datorspel. Det är dock bevisat att de som spelat WoW har bättre sammarbetsförmåga. Så det är inte bara negativt..

Que

Jag har kommit på ett möjligt slut till serien Lost. Det ska vara såhär att det kommer ett till flygplan som kraschar på ön. Häpna och konfunderade så undersöker de planet och märker att det är massa ormar på planet. Och ut ur planet kommer en svart kille, spelat av Samuel L. Jacksson. Tiden går och tillslut så får den svarta killen nog och skriker: "Enough is enough! I have had it with these motherfucking survivors on this motherfucking island!". Sen så spränger han skiten med en jävla atombomb! Det skulle dock vara lite för normalt för lost. Det fattas isbjörnar och båtar i träden, men annars tycker jag det lät bra.

kokos

Fredag.. skönt.. fast nu börjar ju det riktigt ansträngade! Det är ju nu man ska ut med polare på kvällarna. Igentligen är det ju så att vardagarna är då man vilar ut från helgen. För att man sedan ska vara utvilad och härligt inför helgen.

Gah! Jag har blivit blind



Jag sade förut, för någon vecka sedan, att jag kollat på New Moon trailern och att jag mådde dåligt när jag såg Edward utan tröja. Jag står fast vid den åsikten. Men nu är det så att jag faktiskt hittat en bild på... äcklet..
Det är fan inte okej! Snälla.. Kunde dom inte vaxa honom eller något först? Vad är grejen med att han måste ha en jävla raggarsträng som på något sjukt vänster flyter ihop med magrutorna. Han ser ut som ett jävla schackbräde på magen.
Jag vill se alla små flickor som är så fanatiskt förtjusta i Edward säga det igen när de ser denna bild. Ingen frisk människa kan ju tycka att det är snyggt.

Källar Poesi




Nu ska jag, som jag lovade, skriva lite om Basement Poetry. Eller jag kanske inte lovade det, men jag tror jag nämde det. Iallafall är det ett softrock band från min "Fina" lilla ö: Lidingö. De har dessvärre inget skivkontrakt, vilket är ganska konstigt då de är grymt bra. Sångaren David (Här kommer min röstfetisch igen!) har jävligt skön röst och hela bandet påminner lite om Switchfoot. Och det.. det är bra!

tyuiop

Jag är en ganska oallvarlig person. Jag gillar inte att ta saker på allvar. Nu menar jag inte att jag sitter och gör alla skolarbeten helt oseriöst, utan jag menar att om det t.ex. händer något allvarligt i ens liv så väljer jag att skämta om det istället för att bryta ihop eller dylikt. Det kanske kan tolkas som att jag är känslokall men tänk er om det inte fanns någon som skämtade och försökte glädja folk. Istället skulle alla gå runt och vara nere hela tiden. Hur skulle det se ut?
Sen finns det ju självklart undantag.. man kan inte skämta om allt hela tiden.

Tegelvägg tegelvägg, den är vit.



Skola. Arbetspass. Valfritt arbete. Det betyder att jag sätter mig vid en dator och är inne på facebook samt bloggar lite. Så använder jag min skoltid. Jag funderar fortfarande på ett ämne till Engelskan. Skulle kunna skriva om något band, men det har jag gjort så jävla många gånger så det är lite tradigt.

Nu kom min svensklärare så jag får väl börja skriva lite mer grammatiskt korrekt, annars får jag IG i Svenska. Jag hoppas verkligen inte att mitt bloggande påverkar mitt betyg i svenska. Jag får fråga henne någon gång.

RoflMaoZedong

Jag orkar inte skola. Jag vill sova. Jag är trött och måste dricka kaffe på lunchen och då blir jag jävligt speedad och hoppar runt som en jävla napalmbränd vietnames. Så jag tycker jag borde få stanna hemma och sova för lärarnas skull. Det blir enklast så. Både för mig och för lärarna och resterande klassen som får arbetsro!

C#M7, A, E, BM7

Jag tröttnar på att lyssna på musik. Vill ha något eget. Finner inspiration hos någon bra artist i min spellista. Sträcker mig ner på golvet för att ta upp mitt hemmagjorda plektrum, i plast från ett lock som suttit på ett glasspaket, som på något vänster hamnat i röran bland mina kläder. Sträcker mig ytterliggare efter min älskling; En stålsträngad fender gitarr. Tar upp några worddockument där jag sparar mina egenskapade texter. Börjar spela och sjunga för att slipa på dessa.
Ibland är livet gott...

Fett och daller



Joshua Radins nya skiva är jävligt bra. Jag kan sitta och lyssna på den i flera timmar utan att tröttna. Dock så är det något med hans röst som är lugnande. Man blir trött. Det kanske beror på annat, men jag är ganska säker på att Joshua är en bidragande faktor..

Kom på nu att jag har något för artisters röster. Det är nästan det enda jag bryr mig om. Joshua Radin har skön röst. John Mayer har skön röst. Isak Strand har skön röst. David Husberg i Basement poetry har skön röst...
Jag kommer nog skriva ett inlägg om Basement Poetry någon gång snart, för de som inte vet vilka de är.

Lego lego legolas

Ibland spårar våra middagskonversationer ur. Blondinbella blev ämnet vi diskuterade om. Vi satt och åt och på något sätt kom vi in på att hon bodde på Lidingö. Tydligen i Torsvik enligt min syster, och inte i Larsberg som jag hört. Tillslut så pratade vi om hur hon var rädd för kommunaltrafiken, hon åker bara taxi.
Ylva : Varför är hon rädd för kommunaltrafik?
Ellen : Hon är väl rädd att bli igenkänd och påhoppad.
Ylva : Jag skulle inte känna igen henne.
Jag : Jag skulle känna igen henne men inte hoppa på henne..
Karin : Jag skulle känna igen henne och hoppa på henne.
Anders : Jag skulle inte känna igen henne, men jag skulle hoppa på henne.

Ibland är min pappa, Anders, bara för skön. Han är väldigt konstig dock...

Nienawidzę

Jag hatar att det är så jävla kallt i Sverige.
Jag hatar att jag bor på ett jävla berg, eller en kulle.
Jag hatar att min kamera inte har batterier.
Jag hatar att man inte får sova på morgnarna.
Jag hatar när jag inte får äta på kvällen.
Jag hatar att fotbollssäsongen är slut.
Jag hatar att jag inte har en moped.
Jag hatar spotifyreklam.
Jag hatar att inte all musik finns på spotify.
Jag hatar att behöva plugga när man vill ut i det kalla vädret som man hatar.

gigigigigigiigigigigiggii

Lamt med skola... har precis haft idrott med orientering. Jag sprang ganska fort så jag har nu lite dötid tills nästa lektion? vad gör man då? Jo, man sätter sig vid en dator och gör ingenting där istället. Jag sa till läraren att jag skulle arbeta med min engelskapresentation, men jag har ingen aning om vad jag ska jobba med.. jag orkade inte det om fiskar. Jag ska nog ta något som är lite mer.. normalt. Typ något band eller nån person som jag tycker är intressant.   Just östrogen är ju inte så aktuellt hos mig just nu, och det kommer troligen inte bli det heller. För er okunniga som inte vet vad det är så finns det bla i P-Piller. Jag är inte så sugen på P-piller just nu, har hört att man får bröst av det. Jag är nöjd om tjejerna har bröst och inte jag. Manboobs är inte så nice...
De enda pillren jag är sugen på just nu är dom där Neo äter i matrix så att han kommer till "ZE REAL WÖÖÖRLD". Men de finns inte tror jag. Livet är kasst ibland. Jag är i skolan och får inte ens lite matrix-piller? VAD ÄR FELET PÅ VÅR VÄRLD?!


qwerty

Det är otroligt skönt att ha kompisar med moped medan man själv inte har det. Verkligen. Man sitter och chillar och så kommer någon på att vi ska åka till nån plats långt borta. Alla tar sina mopeder och åker iväg och så sitter man där utan någonting alls. Jag tar väl bussen antar jag.. surt att det är så jävla tråkigt med buss....

Mmmhmmm... Mariuana.. jag menar MARABOU!!

Dags för mig att klaga lite igen. Ånej, tänker ni kanske, vad ska han nu klaga på? Kriget i mellanöstern eller kanske Josef Fritzl?
Så är icke fallet. Trots att det låter lockande att klaga på dessa saker så väljer jag ett annat ämne. De är nämligen så att de håller på att bygga om "centrumet" i vårt område. Trevligt kan man tycka, och det blir säkert fint när det är klart. Men när de bygger så river de bort hela skiten så att man måste gå en omväg runt parkeringen för att komma till affären.. Då måste de ju ha gått för långt? Kan de inte göra lite i taget och inte riva upp hela jävla skiten.. Visst, jag kan ju gå över där de bygger, det är bara lite jord och sten men vad händer med pensionärerna som tar upp ca 85% av befolkningen i mitt område. De ramlar och bryter bäckenet bara av att gå på vanlig asfalt, så hur fan ska de kunna klättra över sten? Smart jobbat...

Nehe? Jaha?

Bert Karlsson är ful och tråkig. Jag behöver inte säga mer. Godnatt.

Ångest Ångest Ångest!!!

Härligt.. Jag har gått runt hela kvällen och tänkt: Åh.. Härligt, vi har sovmorgon till klockan 9.20 imorgon. Men sen slog det mig: Ånej! Vi börjar 8.20!!! Vi ska ju ha någon jävla frågesport om onödiga saker som stått i tidningen. Vem fan bryr sig om att Amerika handelsblockerat något stackars land? Inte jag iallafall, det är säkert.
Nej. Nu ska jag trösta mig med saft och Svenska Hollywoodfruar. Finns det något bättre än det? Jo.. Sovmorgon är nog bättre....

En punkt bör räcka som rubrik: .



Jag kan omöjligt vara den enda personen som märkt hur jävla lika Andreas från idol-juryn och Gary Sinise från CSI NY är! De måste ju fan på något vänster vara släkt...

Träääääd...


Denna låten är så jävla bra. Det har blivit mitt nya motto: We gotta live like were dying.
Killen som gör den här versionen är jävligt grym också. Har troligen nämt honom redan,
men annars kommer han här: Tyler Ward på youtube. Grym kille säger jag bara..


Vilken otrolig tur man kan ha.. jag lånade (se: Stal) min systers gamla Samsung nv10 kamera för några dagar sen. Den hade dock inte något minneskort. Så jag la undan det projektet tills jag fann ett gammalt minneskort i en annan kamera. Härligt, tänkte jag, här ska fotas. Men nej! Det visade sig att kameran var urladdad också. Toppen. Men det är väl bara att ladda den? Mjo.. men sen så berättar min syster att hon slarvat bort laddaren också. Jag kan iallafall glädja mig åt att jag faktiskt har en kamera. Det är inte många som har... eller det är det nog. Och deras är säkert laddade också. Toppen.

Jag försov mig idag. Jag missade hela första timmen. Det var ganska skönt, men läraren blev nog lite sur. Sedan segade man bara igenom dagen. Det känns verkligen som om man inte gör någon nytta alls i skolan. Man svarar ibland på frågor som lärarna stället. Resten så sitter man bara och låtsas vara intresserad. Tänk vad skönt om det var roligt, verkligen roligt, att gå i skolan. Man känner liksom längtan till att gå dit och saknar det när man inte är där? Resten av dagen har jag försökt lära Bianca att spela gitarr. Det gick ganska bra.

Nu ska jag försöka runda av inlägget. Fick höra av min kära kamrat Molly att min blogg skulle vara mycket bättre om jag la in lite mer egna bilder och skrev lite kortare. Båda kraven är svåra. Det är inte kul att skriva kort och jag har ju en urladdad kamera.. Men jag kanske ska ändra mig för er läsare där ut..


Hejjeh hurruh ärrä lägettegäl?

Sitter nu och kollar på filmatiseringen av Män som hatar kvinnor. I överlag är den ju bra, inte en total flopp om man jämför med boken. Men den är lite tunn. De har hoppat över större delen av bakgrundshistorian. Visserliggen kanske det inte bidrog med så mycket men det skulle vara intressant för de som inte läst boken att veta. Jag har dock ingen vidare uppfattning om hur mycket man fattar av filmen eftersom jag faktiskt läst boken.

Om man bortser ifrån att den är tunn är den som sagt väldigt bra, men även mycket hemsk.. Jag tyckte inte boken var så hemsk, men när man ser en filmatisering av det hela så får man en större bild och jag blir mer.. påverkad?
Ska iallafall sluta titta för dagen och se resten imorgon. Ska gå och lägga mig och läsa den andra boken i serien. Flickan som lekte med elden.

sm0hpl



Det här är en av låtarna jag körde på spelningen förra lördagen. I efterhand tycker jag själv att det lät väldigt dåligt, men det hör väl till antar jag. Man ska hacka ner på sig själv om man inte har supersjälvförtroende, men vem har det?
Jag kan iallafall trösta mig med att jag skulle kunna göra en riktigt grym cover av låten om jag fick lite mer tid på mig att köra om låten tills den satt perfekt. Det är svårt att göra på en livespelning, eller ja.. det uppskattas nog inte av publiken att jag kör samma låt tills jag är nöjd.

Sitter nu och slipar på lite låttexter jag skrivit. Jag vill kunna ha riktiga spelningar, utan covers och sådant mög. Bara eget material liksom. Detta är nog första gången jag visat upp en text på riktigt. Vissa kanske tycker det är gay, men som jag sagt till en kompis som läst den: "Du kommer säkert tycka det är gay, men tjejerna gillar det. Poetiska och musikaliska ftw.."

Här kommer den ialalfall..

I don’t think I will find someone like you again
as pretty as a rose, as bright as a day
but roses have thorns and days become night
I just hope this will turn out alright

I don’t want to cry

It just feels like a waste of time

But every time I think of you
a tear runs down my cheek

It gives me a weird feeling and it makes me blue

All I can think of is you

You were the reason I’m happy
the reason I smiled

You know I’d do anything for you to be mine

Anything for you to be mine

People may say that I should get over you
But I don’t want to

you’re to good to be forgotten

They don’t see what I see in you

All I can think of is you

You were the reason I laughed

The reason I loved

You know I’d do anything for you to be mine

Anything for you to be mine

 

Ser nu i efterhand att hela texten hamnade i en klump. Tyvärr kan (se: Orkar) jag inte ändra det, så ni får allt ta och läsa ändå. Om ni vill..


Jag gillar att bitas

Phew... Shopping borde vara en sport. Vi sprang runt mellan massor av affärer och köpte saker.Det var ansträngande.  Jag kom hem med ett par byxor, en jacka och en tröja.

Bianca och Sofie misslyckades totalt när de skulle ta massa kläder som var bögiga och så skulle jag prova dessa.. Jag gick in i omklädnings rummet och satte på mig de bögiga kläderna och gick ut. Där stod två flickor och såg jätteförvånade ut. Men du ser ju bra ut i kläderna sa de.
Det enda negativa är att kläder är så dyrt. Annars skulle jag shoppa hela jävla tiden.

Nu ska jag snart. Eller snart och snart, jag ska dit klockan 22.00, jag orkar bara inte skriva mer. Jag ska iallafall och kolla på en spelning som är på ungdomsgården i området. Ska dock bara se de två banden Basement Poetry och Valley Above Venice. Har dock bara hört Basement innan, men en kompis känner de som spelar i VaV. Hon har inte heller hört dem dock, så jag är beredd på allt. Antingen blir det en gråtfest eller massa jubel. Vi får som sagt se...

Njaaa

Jag har ett konstant behov av att veta vad som händer. Kalla det handikappat, eller vad du nu vill. Jag väljer att kalla det för något helt annat. Jag brukar kalla det lite slarvigt för "LäggaNäsanIBlöt". Ni vill säkert ha ett exempel? Det ska ni också få! Om jag t.ex. åker till mitt land över helgen får jag abstinens då jag inte vet vad som händer på facebook! Tänk om något stort händer och så missar jag det?! Det får bara inte hända! Det kan ju inte vara bra igentligen.. Jag har blivit beroende av något så meningslöst som facebook. Ja, jag kallar facebook för Meningslös. Jag kommer säkert få mordhot nu, men vad fan gör man igentligen? Man kollar på lite bilder och skriver "Va snygg du är" eller "Jag är ful, jag untaggar nu". Eller så trycker man på en liten knapp där det står "gilla". Ja... det är väl ungefär allt?
OH! Jag glömde nästan det viktigaste, eller det mest meningslösa kan man tycka också.. FARMVILLE! Hur kan något som är så jävla meningslöst vara så beroendeframkallande? Tror iochförsig folk säger så om kokain eller heroin också. Men sen så sitter man där i tantolunden och drar linor. Världen är allt konstig..

En halv klubba



Otroligt
trött.. sjukt seg dag. Har haft spanskaprov, självklart kunde jag knappt hälften. Kanske ska plugga lite mer nästa gång. Sen fick vi tillbaka matteprov. 6/21 är ju för fan inte ens acceptabelt.. det var dock två prov och tillsammans fick jag 26/45. Lite över godkänt. Ingen mat fick man heller. Funderar på att ta en överdos amfetamin. Då får jag lite vila iallafall.

Nu har jag hjärnsläpp.. det är så tråkigt att skriva om vad man gjort på dagen men jag har inga andra tankar just nu. Har börjat fundera på prao. Det skulle vara riktigt roligt att praoa på en tidning eftersom jag börjat intressera mig för att bli journalist igen. troligen väcktes intresset av män som hatar kvinnor boken. Det är otroligt roligt att skriva.

Imorgon ska jag äntligen köpa min älskade vinterjacka. Jag behöver inte frysa arslet av mig som en tysk i sovjet under andra världskriget. Jag bad mina föräldrar om ett litet bidrag till jacka, och jag hade tänkt mig kanske... 300kr? sen skulle jag betala resten själv. Men nej! Mor min gav mig 1000kr för att köpa vinterkläder. Sjukt nice!
Sen har jag 600kr på mitt egna konto så imorgon blir det storshoppning. Det är ganska roligt att shoppa. Om man har pengar så att säga, annars är det bara sjukt tröttsamt. Det är något med klädaffärer och dylikt. Något med luften. Man går in och så får blir man trött på en gång. Det är helt sjukt. Det måste vara något med tyget som skapar någon kvav Trötthetslukt i lokalen. Men om man däremot har pengar att spendera är det en annan femma. Då flyger man runt mellan ställen och provar kläder stup i kvarten. Det är lite skumt..
Nej, nu har jag annat att göra. Vi hörs senare. ADJÖ!

Skolpenna 6400.25-3 HB Faber-Castell



Jag är en mycket underlig person.. Jag gör nästan tvärtemot alla andra. Väldigt indie. T.ex. i slöjden ska vi hugga ut saker ur trä. Mina kamrater väljer vanliga saker som Hello Kitty eller någon mangafigur. Och sen kommer jag och ska hugga ut Josef Stalin. En kompis reagerade på detta och frågade varför och jag svarade att jag tycker det är roligare än att hugga ut ett äpple, som han gjorde. Sen mitt engelska föredrag är också ett bra exempel. Östrogens påverkan på fiskar i havet liksom.. vilken vanlig unge i nian väljer det? Tror inte det finns så många.

Anarki = Utopi?

Tro det eller ej. Men jag har faktiskt lärt mig något på musiken! Våran teoridel har faktiskt lönat sig.. Det känns härligt att använda ynlärd information! Jag har snart lärt mig en hel låt på piano! Helt själv! Jag använde mig dock av youtube, men lite creds borde jag få!

Sitter nu och funderar på ett roligt och konstigt ämne som jag ska hålla föredrag om på engelskan.. Har två förslag än så länge. Könssjukdomar och Könsbyte av fiskar.. Nu undrar ni säkert: Vad fan är könsbyte av fiskar för något? Jo. Tydligen så spolas avloppsvattnet ut i Atlanten på vissa ställen. Och kvinnor som tar P-Piller får överskott på hormonerna och kissar ut det. Dessa hormoner tas upp av fiskarna och så startas någon av könsbyte. Jag är inte så insatt än, men det verkar vara ett riktigt ballt ämne.

RSS 2.0