All these things that ive done

Jag är stolt över min pappa! Han kom in i mitt rum och frågade: Har du en boyfriend som ser ut som en girlfriend? Han har ju antagligen hört mig sjunga den låten i duschen, eller när jag spelat den på Spotify. Men kul var det iallafall... För er som inte förstår, så sjunger de "Somebody told me, that you had a boyfriend, who looked like a girlfriend..." i låten Somebody Told Me av det härliga bandet The Killers. Visserliggen gillar jag inte The Killers lika fanatiskt som Bianca men de är fan grymma!


I like what you say

Att shoppa i stan med en kvinna borde vara en sport... I varje affär satte jag mig på diverse saker. Oftast satt där redan 2 trötta killar. När Bianca var klar i affären kom hon och sade: "Dags att gå från tröttapojkväns-stolarna".
Fick iallafall lite julklappar köpta. Kommer inte nämna något, då alla kan se vad jag skriver här på bloggen. Ja till och med Obama, ifall han ville, så att säga...

I dont need no doctor, 'cause i know whats ailing me

Jag får dåligt samvete när jag tänker på min blogg. Det är jobbigt att den bara står här och dammar, men jag har inte så mycket tid att skriva. Det är ganska konstigt då jag nu har jullov, jag borde ha all tid i världen. Men det gäller ju och prioritera sin fritid, man kan ju inte sitta inne och dega hela dagarna!

i should know, who i am by now

Första snön är fallen, luciatåget är avklarat och lussebullarna ligger och väntar på att ätas. Snart är det jul på riktigt. Gud vad jag längtar till julaftonsmorgonen när man vaknar en aning tidigare än vad man vill. Man försöker somna om men man är för tankspridd för att kunna få ro. Man går upp och tittar på granen och väntar. Väntar på att Kalle Anka ska börja och för att gästerna ska komma. Sedan kommer ju såklart julklapparna. Girig som man är tycker jag att det är det bästa som finns. Folk tycker att det är roligare att ge än att få, men vad är det för jävla skitsnack? Vilken person tycker det är roligare att ge saker än att få? Jag skulle tycka det var roligt att ge julklappar om man hade kopiösa pengar att spendera, så att man kan köpa något roligt som ett Xbox eller en trevlig kamera. Som det är nu får mina syskon och mina föräldrar nöja sig med lite billig tjaffs från typ H&M...

Har precis kommit hem från konserten med Lars Winnerbäck. Jag är helt lyrisk. Den var så jävla bra. Jag trodde inte den skulle vara så bra som den var, men han är så sjukt duktig live. Ord kan inte beskriva hur bra han var. Det måste upplevas själv, om ni får chansen att se honom live. TA DEN!

do you feel better now, as she falls to the ground?

var dagen avklarad. Jobbat hela dagen på gården och spelat min första riktiga spelning. Det var lite fail när jag skulle köra första låten, Use Somebody, med alla som jobbade. Jag gick upp och vi började spela, och precis när jag skulle börja sjunga på första versen ringde telefonen i fickan. Snabbt som fan stängde jag av den och slängde ner den för scenen, den gick i bitar. Som tur var gick det att laga dock. Allt gick sedan på som smort, men när jag skulle upp på scenen igen för att spela själv så ringde det igen. Hur stor är chansen att samma sak händer två gånger på samma kväll? Helt sjukt ju! Varför ska folk ringa så olägligt för?! Det gick jävligt bra skulle jag vilja säga själv. Glömde dock texten på en av mina låtar.

Nu sitter jag här och knarkar Isak Strands nya album på Spotify. Det är otroligt skönt att det finns där, men jag vet inte riktigt om jag gillar att folk börjar lyssna på honom. Jag vill vara ensam. Unik. Omainstream. Det går inte om alla lyssnar på honom. Såg att en tjej på MSN lyssnade på en av hans låtar, och jag blev lite ledsen för det. Snart kommer säkert folk komma och säga att de lyssnade på honom före mig! Hmpf...

you are in pain, take your life with cocaine!

Varför har jag en sån jävla bloggtorka för? Jag har fan inget att skriva om... Imorgon smäller det. Jag ska ha min "spelning". Vet inte riktigt om jag vill att det ska komma mycket folk eller lite folk. Vad blir man mest nervös över? Det är nästan värre att det är få personer där än om det är massa folk. Man får bättre självförtroende och grejor om det är många där annars kanske man tror att det inte är någon där för att man är dålig och så blir det bara dåligt!

Blev väldigt chockade när jag hörde den här låten. Jag har länge klagat på att Nomy sjungit dåligt tidigare, men det visade sig bara att den låten inte passade hans röst. För i denna låt är han ju jävligt grym. Helt otrolig röst har han ju!

i cant do this all on my own, though i know, that im no superman

Att åka på lidingöbanan utan biljett kan vara ganska spännande. Man sitter och låtsas som att man betalat och håller tummarna på att konduktören inte ska komma in i vagnen eller, om h*n redan är där, att h*n inte märker något.
Jag brukar köra med taktiken: titta ut genom fönstret. Den brukar funka, för konduktören brukar vara ganska otaggad på att ta folks biljetter. De vill mest sitta och läsa tidningen och få pengar för det. Jag förstår dem, det skulle jag också vilja!

Off in the night while you live it up I'm off to sleep

Snart jullov. Det är bara att kämpa på som vanligt. Det är fan nästan så att man blir hjärntvättad av att göra samma sak varje dag. Jag behöver variation. Tur att det bara är ungefär en vecka kvar sen är jag fri i tre hela veckor.

Är ganska nervös men peppad inför söndag. Ska ju för första gången spela mitt egna material på en spelning.
Dock blir det bara två egna låtar och en cover på Legendary av Lou Barlow. Men det kommer nog gå bra hoppas jag.

Titta så fint mitt namn står där på andra raden. Tomas Wändahl. Det är nästan så att man dör av lycka.

There aint no reason things end up this way

Jag har riktigt svårt för dagisbarn som spelar hög musik när jag vill ha lugn och ro. Vilken dagisfröken kommer ens på tanken att släppa ut barnen utanför mitt fönster så att de kan dansa till Malena Ernmans La Voix. Om jag hade ett barn skulle jag aldrig låta dem dansa till La Voix. Det är ju nästan samma sak som att tvinga barnet till att bli gay.

Jag har inget emot bögar, men jag vill inte att mitt barn ska vara gay. Dubbelmoral eller...?

take it easy, most of the time

Fan vad dött det ska vara på Lidingö ibland. Inga har något och göra och ingen vill styra upp fest. Jag drog hem lite folk till mig och kollade på film dock. Loves in the air, säger jag bara.. nämner inte några namn dock. Lite
privatliv måste ju folk få ha!



Åt frukost på den härliga natträddaren Statoil idag när jag skulle till träningen. Somnade inatt klockan 3 efter några filmer, vaknar vid 9 och springer till bussen för att ta sig till Bosön där vi ska göra massa tester för att kolla hur mycket vi utvecklas denna vinter. Kommer till Lidingö Centrum där jag ska byta till buss mot Elfvik. Men den bussfan jag tagit till centrum är så långsam att Elfvikbussen åker innan jag hinner dit. Jaha... Nästa buss går 10.02, när träningen (trodde jag, kommer till det sen) börjar 10.00 sharp. Fan, försöker ringa min tränare men juste juste, mina pengar på mobil har ju tagit slut. Springer ner till Pressbyrån, som har stängt. Jaha, springer upp till busshållplatsen igen och sedan vidare in på Statoil. Köper en korv och Comviq Kompis 75kr. Min dag är räddad.

Jag ringer min coach som säger att träningen börjar klockan 10.45. Vafan! Då har jag gått upp i onödan... det var en god korv dock.

Click click boom, just as soon as i hit the room

Tror ni alla de amerikanska rapparna såsom Kanye eller Snoop är lika coola gangsters som de är på tv när de är hemma eller bara har fritid. Skulle vara roligt och se om det bara är ett falskspel de spelar eller om de faktiskt är Pure-Gs! Jag hoppas det är på riktigt, skulle bli besviken annars!

Jag är inte så mycket för rap, men det finns en artist jag faktiskt kan lyssna på och det är Eminem. Han har bra texter tillskillnad från vissa andra som bara rappar om bitches and hoes och sådant.
Att han är grym live är också ett plus. Det kanske är playback dock...

Eminen sjunger Like Toy Soldiers live.

No more sorrow, i beg for your mistakes

Jag har fan inte skrivit på nästan fyra dagar nu. Det är inte bra, skolan tar över mitt liv. Ändå så hinner jag inte göra något i tid känns det som. När man pluggar har man helt enkelt tid med bloggen. Tyvärr är det så.
Hinner inte skriva något längre inlägg nu heller, ska iväg på gitarr! Ja... längre inlägg än så blir det nog inte! ADJÖ!

RSS 2.0