vindicated, i am selfish, i am wrong

Jag är trött som fan. Kom hem igår vid typ kvart i två efter att ha varit på två fester. Den första var ganska kul tills den spårade. Massa folk kom och tillslut ringde ägaren polisen. Resultatet blev att fyra piketbilar kom upp för backen mot villan. Jag visste inte ens att Lidingö hade så många polisbilar.. Sen drog vi till en annan fest som var kass. Det var nästan inga där så jag drog hem.
Sen var det ju träning på morgonen: 10 timmar efter jag kom hem. Härligt.. jag som ville sova...

it takes a crane to build a crane

Det fruktade vaccinet mot Svininfluensan finns nu i mitt hem.. tänk om de börjar leva och attackerar mig i sömnen? Eller om jag råkar äta den till mina obefintliga frukostflingor. Jag äter ej frukost därav "obefintliga".

Jag är ärligt talat besviken över vaccinet. Jag vet att det nästan är två veckor sen jag tog det, men jag tycker det är dags att skriva det här nu: jag hade fått såna förväntningar om vaccinet. Folk har legat i feber i flera dagar, bedövade från omvärlden. Armen domnar bort. Folk börjar gå baklänges! Helt otroligt vad mycket intressant som kan hända. Med ett pirr i magen, precis som hos ett barn som ska ta godis från en främmande mans rockficka, gick jag till skolsystern, som faktiskt är min mamma men det är ganska irrelevant, för att ta DÖDSVACCINET!

Cliffhanger....


Själva sprutan gjorde inte direkt ont så jag gick hem och väntade på symptom. Inget hände mig under kvällen medan flera av mina kamrater däckade i soffan eller sprang runt och skrek på grund av smärtor i armen. Jag grät mig till sömns. Jag hade ju inte ont, vilken besvikelse. Vaknade nästa morgon. Fortfarande inte ont! Vilket skämt. Jag ville ju känna mig riktigt sjuk. Jag kanske är sjuk eftersom jag tänker så, så jag vann vilket som...

dont leave me on the blackburn

Jag har börjat fota lite mer nu. Min gamla 4megapixel kamera dog så jag bad min syster ge mig en liten kurs i hur man använde systemkameran. Hon förklarade vad olika termer som slutartid, iso och bländaröppning. Hade knappt någon aning om vad något av det var innan. Förutom att jag hade ett litet hum om vad slutartid var. Det är nämligen så att Bianca snackat om att hon vill fota siljaline på natten med stativ och slutartid så att det blir ballt.. på något sätt. Mer än så vet jag inte.  Det är otroligt kul att fota! Ännu roligare med systemkameran än med den gamla dåliga. Yay för foto!

i wish i was a little bit taller, i wish i was a baller, i wish i had a girl, if i did i would call her

Jag hittade precis det mest sjuka dockument på min dator.. en berättelse om Jens som dansar med dvärgar typ.. jag har fan ingen aning om vart det kommer ifrån men jag lägger upp det..

 


 

Jens vaknade med ett ryck. Han hörde fotsteg ute i lägenheten. Det lät som det var minst ett dussin som sprang runt och förde ett jävla liv med trumpeter, tomma buteljer, tromboner och en gammal Beatles LP. Jens gick upp och började gå mot sin garderob för att hämta sitt gevär. Men nej, där det brukade ligga låg bara en meterlång polkagris i färgerna turkos och spygrön. ”Underligt”, skriker han ungefär som en pubertal pojke som faller ner för ett lååååångt stup! ”Den där brukar ju hänga på väggen under mattan.”


Han struntade i att leta efter sitt gevär och sprang ut i vardags rummet och ett tu tre blev han överraskad av ett tjog rosa dvärgar som sprang runt och hade en fest för deras ledare Mowgli. Trots att det som dvärgarna kallade musik lät som en krita som låååångsamt rispas mot en svarttavla så fann sig Jens att springa runt i cirklar medan han dansade Afrikanska folkdanser och sjöng på Swahili. Han var förtrollad!

 

” Mungu huwaisaidia wale wanaojisaidia wao wenyewe
Mungu huwaisaidia wale wanaojisaidia wao wenyewe
Ni kweli ni kweli ni kweli ni kweli”


När dvärgarna märkte Jens ankomst till deras fest ökades deras entusiasm till att dansa och spela med över 9000% och snart så var ljudet över 3000decibel. Grannarna blev ohyggligt störda och bröt upp dörren för att göra slut på Jens. Men även de förtrollades av dvärgarnas oljud. Snart stod nästan halva kvarteret och dansade och sjöng. Detta fortsatte i tre dagar och nätter. Och tillslut så kom Jens att tänka: ”Vänta lite.. Vad gör dvärgarna här överhuvudtaget?”. Han slutade dansa och sprang till vad han antog var ledardvärgen och skrek i hans öra. Dvärgen reagerade genom att dra av sig kläderna och dansa breakdance. Tillslut så svimmade Jens och alla dvärgarna förutom en, som hette Bob. Bob var lila i ansiktet och pratade endast Latin och lite Alviska. Ingen vet varför han behöll medvetandet men det var troligen för att han hade en magisk mössa som var sydd av den brutala, den grymme, den snälla, den stora och elaka Oskar. Den var gjord av siden och ull och var ganska obekväm, men den skyddade mot stora dvärgfester. Så Bob var i princip odödligt, då hela den värld vi människor känner till är en gigantisk jätte dvärgfest!


Sen dog Jens…. Det var jobbigt för dvärgarna… Så de begravde honom i lök.


nothing from the ground is good enough

Gah! Varför ska Millenium-filmerna komma ut så snabbt?! Jag är knappt klar med tvåan när trean kommer ut på bio!! Jag orkar inte stressläsa mig igenom hela trean, men när tanken att filmen finns på bio eller dvd ligger i bakhuvudet är det svårt!!

im working dead and alive

Jag vaknade imorse och gick in i badrummet med sömniga ögon.. tvättade ansiktet och tittade mig omkring. Sprutade lite parfym och rollade deo. Sedan såg jag något som stod på handfatet... Babors Cleansing Foam. Namnet var fint och tillkallande så jag tittade mig själv i spegeln och såg några finnar. Så jag tog och sprutade lite skum och kletade in det i ansiktet och sköljde av. Jag kände dock ingen skillnad, men fick sedan en kommentar senare på dagen att jag hade mjuka kinder. Score! Den där skummen ska jag använda varje dag!!

Nu ska jag till mig lite. Ska på konsert med vårat favorit lidingöband: Basement Poetry.

In good times, and bad times, ill be by your side forever more

Jag är atheist som vissa vet. Jag tror inte på gud. Har ingen egentlig anledning eller argument till varför jag inte gör det. Det bara är så, jag tror inte det finns någon allsmäktig där uppe som bara låter allt ont i världen hända.
Ibland kan jag dock känna lite avundsjuka till de människor som är starkt troende. De verkar så säkra på att det finns någon där uppe som tar hand om dem. Det gör dem starka. Hjälper dem igenom vardagen som inte alltid är lätt. Önskar att det fanns något eller någon man kunde vända sig till när saker och ting var tuffa. Det finns väl sådant för oss icketroende också antar jag. Kanske inte lika bra som den allsmäktige Jehova, men man kan alltid vända sig till vänner. Thats what friends are for, som man säger..

Take My Hand av Shawn McDondald.

dont think were not serious, whens it ever not?

Jag har ju som sagt klippt mig. Och har äntligen fotat. Här kommer det!!

lost and insecure, you found me, you found me

Håller på att planera en välgörenhetskonsert som ska hållas på fritidsgården som finns i mitt bostadsområde. Var precis på ett möte där vi diskuterade lite allt möjligt. Vilka som skulle uppträda och vilka som skulle sköta vad och sånt mög som behövs fixas. Jag ska spela på den här kvällen så jag måste ta och skriva klart dessa två låtar jag håller på med så att jag kan debutera, och påbörja min resa mot storhet. Eller...?

you go around and tell your friends were losing touch

Varför har jag en sån hatkärlek till att sova? På kvällen vill man inte sova.. istället stannar man uppe och ojjar sig över hur trött man kommer vara nästa dag. Fast jag vill sova, men orkar inte. Jag är för beroende av datorn... det är så sorgligt. Nej! Nu ska jag tvinga mig i säng och läsa lite. GODNATT!

i love you more than songs can say

Söndag är skönt. Man kan sova länge och sen gå upp och äta en god frukost för att sedan sätta sig vid datorn och chilla med John Mayers nya platta. Det är så jävla bra. Vissa låtar är ju såklart bättre än andra och mina favoritlåtar på plattan är just nu: Who Says, Everything we ever do is say goodbye och Assassin.


shes got a body like an hourglass, shes ticking like a clock

Jag tror min mamma precis ägde mig. Jag blev kallad in till köket där min syster frågade om jag vill kolla på nya Twilight-filmen. Självklart, svarade jag och så började hon prata om hur hon läst att det inte finns några killar som tittar på dessa filmer. Sedan börjar folk som satt vid bordet säga att jag inte är kille och så och mitt i allting säger min mamma att jag är lik Edward. Jag har ingen aning om hur hon vet hur han ser ut, men jag frågade: "På vilket sätt, är jag lika snygg som honom?" och drog på ett väldigt självgott flin. Men nej, hon svarade att jag var blek och hade konstiga tänder. Jag tycker det blev dålig stämning då.. men det är ju alltid dålig stämning med mig.

Jag har föresten klippt mig. Samma frisyr som förra gången, med lite kortare lugg. Frisören tyckte det blev snyggare, så jag tackade och bockade och tillät det. Försöker lägga upp en bild senare.

this is the end you know

Robinson har precis börjat. Ny Säsong med nytt folk. Tycker det är ganska bra om man jämför med tidigare år. I början var det skitbra, man samlade hela familjen och spenderade kvällen med mys framför Robinson. Sen började de bara skicka folk som snygga och dumma i huvudet. Men nu har de gått tillbaka till idén med riktigt folk som ska överleva.


i dont remember you lookin any better, but then again i dont remember you

John Mayer
har släppt sin nya platta nu: Battle Studies!! Det var dock kanske en vecka sedan han släppte den, men den kom precis upp på Spotify. Så nu är det bara o börja knarka och hoppas att det är bra.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. De flesta av kompisarna är på Lan, och jag har inga pengar. jag vet fan inte vad jag gör med mina pengar.. jag får ca 600kr i månaden som tar slut efter en - två veckor... Måste börja spara pengar så att jag kan ha lite nöje också.. tur att det är jul snart, då brukar jag få massa pengar.

now that shes back in the atmosphere, the drops of jupiter in her hair

var gymnasiemässan avklarad. Är dock lite kluven nu: Vad ska jag välja? Var jättesäker på Rytmus innan men nu har det kommit upp massa andra bra skolor. Typ Kulturama, Stockolm Estet eller Samgymnasiet. Letar nu efter en linje som erbjuder Sam Musik så att man inte stänger in sig helt i musikträsket. Ifall man inte lyckas liksom.

Sitter hemma hos Bianca och äter chips vid hennes laptop och väntar på att hon ska komma ut ur duschen.

i got my head checked

Skönt att sova... Jag har inte så mycket mer att skriva för tillfället.. har precis varit hos Sofie, men jag kunde inte sova där så jag var tvungen att gå hem i mörkret. Det var kusligt eftersom det var någon snubbe som följde efter mig. Det visade sig dock att han bara skulle åt mitt håll också. Jag är väl lite paranoid ibland..

Och föresten: Bianca har skaffat sig en mobiltelefon!! Nu kan man ta kontakt med henne utan att ringa till deras hemtelefon! Hurra!

music was a product now it is a service

Hela den här grejjen med att man laddar ner musik och film och sådant har börjat förstöra mig.. jag skulle lägga in lite musik till datorn från en skiva.. tänk er, en riktig skiva.. Iallafall: jag stoppade in skivan i cd-läsaren och väntade. Jag trodde den skulle läsa in allt av sig självt, som på den gamla goda tiden när jag satt med 20.000låtar på itunes.  Det gjorde den inte, så jag var tvungen att leta runt på datorn efter cdn och försökte kopiera över allt till hårddisken. gav upp efter ett tag och ropade på min syster. Är det så vi ska leva?! Piratebay har förstört mitt liv...

Fast åandrasidan är det tur att det finns så att man slipper allt krångel med skivor..

if your plane fell out of the skies, who would you call with your last goodbyes?

girl, you are always on my mind, always trying to find the time, to be with you
girl, dont know how to say the words, that are hid inside my heart, but i love you
everyday is hard without you
dont know how i will survive
counting days ´til i can see you
cause youre always on my mind, yes its true
i hope you feel the feelings like i do
girl, you are always on my mind, always trying to find the time, to be with you
girl, dont know how to say the words, that are hid inside my heart, but i love you

everyday is hard without you
dont know how i will survive
counting days ´til i can see you
cause youre always on my mind, yes its true
i hope you feel the feelings like i do

Ett litet smakprov på en låt jag spontant kom på nu... Skriv gärna vad ni tycker om den. :)

were the people, the lucky, the fragile bones

Härligt
! Winnerbäck blev ju inställt så jag skicka in min biljett för att få en ny till den 14e December. Allt var frid och fröjd och jag fick min biljett. Men det var sittplats. Eftersom ingen av de andra skickade in samtidigt som mig är chanserna att vi kommer hamna bredvid varandra obefintliga... Får ta och ringa in och klaga att jag vill ha ståplats. Om jag ville ha en sittplats skulle jag köpt det från början för fan...

you feel it too, theres something new!

Det
är finns ganska mycket sjuka personer på internet. Jag hoppade runt lite på internet och hamnade på Flashback. De har en sektion som handlarom: Recensionen av prostituerade och bordeller. Det är ju självklart att man tittar in där lite och så ser man ett inlägg som är typ fyra a4s om en bordell i Krakow. Dessa människor kan ju inte ha något liv? Vem sitter på internet och skriver recensioner om bordeller? Är inte det olagligt också?

its not that we dont care, we just know that the fight aint fair

Vart i helvette försvinner tiden egentligen? Man sätter sig vid datorn vid 20.00 och börjar göra.. ingenting. Man chattar lite, lyssnar på musik och kollar på facebook. Sedan helt plötsligt är klockan kvart över elva och det är dags för att sova! Vilket meningsfullt liv man har.  Nu ska jag springa iväg och läsa lite i Flickan som lekte med Elden. Jag är en sån där person som gillar att läsa. Låter knasigt, eller hur? Jag tycker faktiskt (ibland) att läsning är bättre än film, men det är inte så jätteofta.
Idag i skolan hörde jag en klasskamrat säga: "Meh... Vi måste läsa två böcker på fem veckor!!". Det är så underbart. Personen i fråga läser samma böcker som barnen i sexan. (se: Bert och dylikt) Han har sedan problem att läsa ut två böcker på 120 sidor på fem veckor.. Det är galet hur grymt livet kan vara ibland!!

Tänkte dela med mig med lite skön musik. Här är det Magnus Tingsek som sjunger och spelar sin låt Good vs Bad. Det är en liten akustisk version, den riktiga är lika bra om inte bättre!!

andy, youre a star

Äntligen lämnar min syster tvn! Jag kan kolla på film och äta min middag!!! YAY!

you can never say never

Dum jävla idé att gå och gymma med vaccinerad arm. Nu är den helt död. Men jag märkte inte av det fören på väg hem från gymmet, så jag hann träna en del ialalfall.. Jag kom hem och hoppades på att jag kunde kolla på film. Så jag gick till soffan för att se om den var ledig och märker att systern min ligger och sover. Bra, tänker jag, då kan jag ju kolla på film. Jag byter kanal och stoppar in DVD-Skivan till Bourne Ultimatum och precis när jag ska sätta på filmen säger min syster: "Men jag kollar ju".
Hennes sätt att kolla på tv är tydligen att ligga och blunda och lyssna på tvn. Helt retard...

i wanna free fall out into nothing

Lite ont i armen och huvudvärk var resultatet av vaccinet. Om man bortser från faktumet att jag inte kan få svininfluensan alltså... Det var en väldigt chill dag i skolan. Sammanlagt var vi ungefär 18 personer och sen skulle tjejerna iväg till ungdomsmottagningen och lära sig saker som man redan kan. Liksom om man inte vet hur en fitta ser ut när man är femton år är man ju fan efterbliven. Iallafall så försvann ju typ 9 personer då. Kvar satt 9 grabbar och hade svenska lektion där vi skulle skriva hur vi haft det på vår praktik. Jag blev klar efter ungefär 25 minuter och resten av lektionen satt jag och lirade gitarr. Lärde mig lite på Free Fallin av John Mayer. Eller snarare hans version av Tom Pettys låt.


Nu ska jag iväg och gymma iallafall.. får hoppas jag kan göra allt med min arm, annars får jag hitta på något annat...

i dont want to waste the weekend

OMG! Bara drygt 40minuter sen ska jag ta det förfärliga vaccinet mot svininfluensan! Tänk om jag dör?! Hamnar i en koma och sen dör... Eftersom min mor är skolsyster i min skola ska hon få äran att stoppa sprutan i armen på mig, jag vet inte om det är tur eller inte.. hon kanske kommer på att jag glömt att städa och "råkar" missa...

stop me, oh i said stop me, stop me if you think youve heard this one before

Jag är sämst. Eller ska man kanske ska kalla det för "för kåt"? Jag och Bianca beslutade oss iallafall för att sluta hålla på med varrandra då det bara skulle sluta med att någon blev ledsen och sånt mög. Det gick bra första timmen i skolan idag, sedan brast det. Vi konstaterade att båda mådde sämre utan varrandra. Sorgligt men sant.

say goodnight and go

Jag är trött som ett as... kom hem runt halvfyra igårkväll. Mamma blev väldigt arg på min sena ankomst, men jag lovade att säga om jag skulle komma sent nästa gång. Sen gick jag och kollade på film. Två timmar actionspäckad film. Bournefilmerna är fanimig hur jävla grymma som helst. Sen skulle jag upp klockan halv tolv för att gå på fotbollsavslutning, det vill säga sitta på en stol i fyra timmar och lyssna på vilka som gjort bra saker och sådant. Visserliggen var det kul, men efteråt känner jag mig som ett lik. Dags att dricka kaffe...

i'm holding you closer than most, because you are my heaven

En student vid Eagle Rock Junior High vann förstapriset i Greater Idaho Falls Science Fair, 26:e april. Han försökte visa hur vana vi har blivit vid alarmister som utövar skräpvetenskap och sprider rädsla för allt i vår omgivning. I hans projekt bad han folk att skriva under en petition som kräver strikt kontroll eller total eliminering av kemikalien divätemonoxid.

Och med mycket god anledning, eftersom:

1. det kan orsaka överdriven svettning och kräkning
2. det är en viktig komponent i surt regn
3. det kan orsaka allvarliga brännskador i sitt gastillstånd
4. oplanerad inandning kan döda
5. det bidrar till erosion
6. det försämrar effektiviteten hos bilbromsar
7. det har hittats i tumörer hos personer dödligt sjuka i cancer

Han frågade 50 personer om de stödde en ban av kemikalien.

* Fyrtiotre (43) sade ja,
* sex (6) var osäkra,
* och bara en (1) visste att kemikalien var vatten.
Ett bra bevis på hur dumma människor är ibland. Jag har ej skrivit texten, hittade den på ett forum, men jag tyckte bara det var underhållande.

everything will be just fine, everything will be alright

Mhm... lördag... praoen är slut så det är slut på allt slit. Jag fick ett erbjudande om extrajobb samt godis och filmer och shit. Det är aldrig fel. Tyvärr är jag för ung för att sitta i kassan, men de ska ringa mig om det behövs någon under julrushen och så. Sen när jag fyller 16 ska jag lära mig sitta i kassan. Nice! Pengarna kommer rulla in assååwww!!
Nu ska jag iväg på träning, först fotboll sen tänkte jag dra till gymmet. Ska försöka gymma tre gånger i veckan: Lördag, Måndag och Onsdag! Det kommer säkert träna med fotbollstränigarna sen, men men... Aja, nu ska jag kila. ADJÖ!

im just a boy who loved a woman like a little girl

Jag kollar på en så jävla bra film. Den är hemsk, men fortfarande jävligt bra. Handlar om att WTO har en stor konferens i Seattle där de ska stifta massa nya lagar, och massor av demonstranter samlas för att stoppa det från att hända. Iallafall så är det en tjej som är gravid som hamnar mitt i skiten och blir nerslagen av polisen, trots att hon inte gjort någonting... det är så jävla hemskt... och det värsta är att det är baserat på en verklig händelse. Jag hatar men samtidigt älskar sånna filmer. Typ som en tidigare film jag sett: Der Baader Meinhof Komplex, som handlar om Andreas Baader och hans RAF. Orkar inte gå in mer på detta just nu, så ni får ta och googla på det.


this is the story of a girl, who cried a river and drowned the whole world

Jag sket i bullarna också. Istället valde jag att steka amerikanska pannkakor. Man måste ju vara lite händig då och då och inte köpa allt! Jag ska äta dessa med glass och sirap. Så det blir väl någon sorts brunchefterätt. ska försöka få in en bild på kalaset senare!!

ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll

Det kan vara ganska skönt att ligga hemma och vara sjuk. Sova lite längre, gå upp och göra en fin frukost och sen sätta sig och kötta scrubs avsnitt. Det är inte okej när jag lyckats kolla på en och en halv säsong på cirka en dag.. ibland har jag för mycket fritid. Nu ska jag kila ner till affären för att köpa lite bullar! blev sugen på något gott, men vill inte bli tjock så jag ratade godis! bullar är bättre än godis!!

the choice of a lifetime, dont make it wrong

Något av det bästa som kan hända hemma hos mig är en ganska simpel sak. Man kan tycka att det är lite kallt när man går runt och såsar i morgonrock och tofflor. (Egentligen har jag inga tofflor, men jag önskar att jag hade så att jag skulle kunan såsa runt i dem. Det blir härlig stämning då). Man går in på toaletten och märker med glädje att någon, oftast min mor, torkar tvätt i torktumlaren. Ni kanske undrar varför jag blir så lycklig av torktumlaren. Det är ganska enkelt, när man använder vår torktumlaren så sprids en härlig värme. Det känns nästan som att gå in i en dålig bastu. Resultatet blir att man sitter inne på toaletten lite längre än vad som behövs och folk utanför blir arga. Men det är det värt.

hustlers grab your guns, your shadow weights a ton

Jag förstår inte vad folk har för fördomar mot folk som kollar på The OC! Folk tycker det är bögigt och skit. Titta bara på det här klippet från pilotavsnittet. Det är hur badass som helst. Stackars Ryan blir utslängd från sitt fina hem och flyttar till de rika kidzen nere i Orange County, The OC. Där slåss han, möter sexiga tjejer och dricker sprit. Det är ju hur straight som helst. Fast det kanske är så att de som kallar de stackars OC-Tittarna för bögar fokuserar allt på killarna i serien, och då blir ju vad som helst gay. Tillochmed Playboy är gay om man endast tittar på fula Hugh Hefner.

!

Youre the kind of girl i kind of wanna be with

Jag är trött på mycket nu. Både fysiskt och psykiskt. Somnade runt halv tre igårkväll på grund av en jävla huvudvärk som inte ville ge sig. Den låg kvar på morgonen också, så jag ringde till Coop och medelade att jag inte kunde komma idag. Sen somnade jag om. Vaknade klockan tolv, fortfarande huvudverk. Kanske lite lindrigare än innan, men fortfarande märkbar.
Gick upp och startar datorn. In på facebook och kollar runt lite. Jaha, Isak Strand ska tydligen spela imorgon på någon grej i Stockholm, det låter ju kul! Jag kollar lite på information och såklart så är det ju 18års gräns!! Varför ska alla bra band och sådant ha 18års gräns? Eller de stora banden har inte det, men deras biljetter kostar ju fan över 400kr. Inget man köper sådär spontant liksom... Fan va jobbigt....

Jag har även börjat pyssla lite med Photoshop.. Det går väl sådär! Jag har lyckats lära mig hur man gör svartvit bakgrund till ett föremål! Helt själv. Jag är otroligt stolt...

Här är min gitarr!!

but we did something we cannot turn back right

Nu har jag lite dåligt samvete. Jag hade tänkt att sticka och gymma lite. Min mage börjar bli stor, så jag måste fixa sexpacket så att säga. Men sedan ville David och Maria att jag skulle komma upp till skärsätragården och jamma lite med min gitarr. Visst, jag hinner nog med det innan jag drar och tränar. Ja... lång historia kort: Det blev inget gym för min del. Fick dock hjälp med låtskrivandet av fina herr David Husberg. Självaste sångaren i Basement Poetry!
Vi får se om jag lägger upp den textsnutt jag skriver på nu någon gång snart..

Fin bild på David med... grejj i näsan! Victor sitter bredvid.

each restless heart beats so imperfectly

Jag tycker det är roligt att läsa i tidningarna om den hemska svininfluensan. Varje dag står det att någon unge har dött av den "dödliga" svininfluensan. Men den är ju knappast så farlig som den beskrivs. Det är ju svensk sjukvård som är så jävla kass. Folk ringer in och säger att deras ungar har andnöd, smärtor i lederna och att de kaskad kräks stup i kvarten. Till svar får de "Det behövs lite mer information innan vi kan säga om det är svininfluensa eller inte". Men för i helvette, skitsamma om det är svininfluensan eller något annat, för det är ju fan inte bra att ligga hemma med andnöd. In med dem till sjukhusen direkt för fan... Men istället för det så ber de föräldrarna att återkomma två dagar senare. Och självklart dör ungarna cirka en timme efter de avslutat samtalet. Bra jobbat sveriges sjukvård!
Satt och kollade på Americas Got Talent förut och såg den här killen. Det här klippet är så fint!! Det sättet han lyckas vända den idiotiska publiken gav mig gåshud.

Donald Braswell sjunger You Raise me Up

will you help me to understand

Scrubs är så bra på många sätt. Det ger en skratt, sorg, musik och glädje. Det finns inte många serier som är lika bra som Scrubs. Den enda serien jag kan tänka på är OC.
Man får så otroligt bra musiktips från dessa två serier för utan de två skulle jag varken lyssna på Death Cab, Joshua Radin, Joseph Arthur eller The Fray.
Just den här låten hittade jag precis på Scrubs. Blev chockad då jag helt missat den låten fast jag lyssnat på Joseph en längre tid nu.

Joseph Arthur spelar In The Sun

dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick där ifrån

Vilken flopp.. vi åkte till globen och började stå där och vänta i kylan. Taggade till tusen. Vi skulle ju snart få höra den härliga Lars Winnerbäck göra sin grej live uppe på sen. Till och med den som är så speciellt förtjust i Lasse skulle vara taggad i kön. Folk sjöng och grejjor och mitt i smeten stod vi. Vi hann stå där i fyrtio minuter innan ett gäng vakter kom ut och gav oss det sorgsna beskedet att bandets Keyboardkille hade gått och dragit på sig svininfluensan. Härligt... det var bara och åka hem igen och vänta till den 14e December sen kör vi igen! Desto mer tid att plugga in sångtexterna, det gäller ju att se saker från den ljusa sidan som man säger.

Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Om lite mindre än ett dygn kommer jag stå på Globen Annexet och skrika mig hes till Lars Winnerbäck. Helt otroligt! Har hört av min härliga Kusin att han var väldigt bra. Det är inte fel att han kan sjunga live. :) Nu ska jag kolla på American Pie: Beta House. Carl sade att det var mycket nakna bröst i den, mycket fler än i de andra filmerna, så man måste ju titta in den.

Elegi: den bästa låten av Winnerbäck. Hoppas han spelar den imorgon.

i´m going to muster every ounce of confidence i have

Det är otroligt hur mycket konstigt som kan hända på en dag! Jag vaknade upp hos Bianca runt 11.00, kanske. Trött som ett as kom jag på att jag skulle ha träning inne på Karlaplan klockan 12.30. Jag slänger iväg ett SMS till Calle:
"Hur och när tar du dig till träningen?".
Någon minut senare får jag svaret:
"Tåget går klockan 23!".
Vad i halvette! Hur lång tid tar det att åka till karlaplan? Jag känner hur paniken börjar komma. Jag har nämligen gått upp en åldersgrupp i fotbollen; från u15 till u17. Och det innebär att jag har fått en ny headcoach som är jätteläskig och kommer döda mig om jag kommer försent. Men räddningen kommer snart när Calle smsar igen:
"Vänta! Vafan säger jag. Det går 12.07!".

Phew, då kanske jag hinner om jag har tur. Men det innebär att jag måste ta tåget som går från Bianca klockan 11.40 och jag har inte ätit någon frukost? Vad gör jag då? Jag ringer min gamla tränare, som också ska vara där och säger att jag kommer försent och skrivet ett testamente ifall jag skulle dödas. Sedan går vi upp och äter frukost i ganska lugn ro iallafall. Sedan flyter allt på tills jag kommer med lidingöbanan till ropsten. Jag ska gå in i tunnelbanan och hamnar i det så kallade avståndet mellan vagn och platform. Fyfan vad pinsamt! Trots att de gormar om det så lyckas jag fastna med foten!
Tillslut kommer jag iallafall upp ur avståndet och sätter mig i vagnen som om inget hade hänt.

Sedan på väg hem började jag tänka på vad som skulle hända om jag dödade alla i tågvagnen. Det kan ju inte vara normalt att tänka sådant? Tänk om jag blir en mördare när jag blir äldre? Det är inte bra... Fast jag kanske blir en "god" mördare som i Boondock Saints. Åka runt och döda maffiasnubbar och sådant.

Just nu sitter jag och lyssnar på Kents nya album Röd. Tyvärr är det inte jättebra, jag föredrar deras gamla sound. Men jag kanske kommer börja gilla det efter ett tag, vi får se.

Får se om jag skriver något mer idag. Kanske, kanske inte, som man säger! Tänkte iallafall lägga upp en låt här!

Teddy Geiger som spelar For You I Will!

now I need a place to hide away

Den här låten är så sjukt jävla bra! Tre otroliga artister på samma scen. Jay-Z, Chester Bennington och Paul McCartney! Finns visserliggen bättre artister, men dessa tre är grymma... Det bästa är att man inte vet att Paul ska vara med förens han kommer in på scen. Blev sjukt chockad första gången jag såg videon.

Linkin Park & Jay-Z feat P. McCartney - Numb/Encore/Yesterday

there's something happening here, what it is ain't exactly clear

Jag är fan i mig en filmnarkoman.. jag kollar på film stup i kvarten! Just nu tittar jag på Boondock saints. Den är så jävla bra. Action och humor i ett! Jag har känt till den jävligt länge, så jag förstår inte varför jag valde att kolla på den nu och inte för några år sen! Jag är fan dum i huvudet!

Sometimes we fall down and cant get back up

Vaknade imorse av att jag hade världens magont. Det känndes seriöst som om någon dragit en kniv rakt igenom! Eller det kan jag iochförsig inte säga, eftersom jag inte upplevt den känslan, men jag kan nog föreställa mig.. Jag ringde till Coop och sa att jag inte kunde komma sen gick jag upp och satte på musik och la mig igen. Sov till elva och gick upp och kollade på Stomp The Yard. Fett bra film.. jag gillar dansfilmer! Härom dagen så kollade på Step Up och den var också skitbra!

Nu ska jag till köket och laga lite mat. Pasta med smööör! Smör är det bästa som finns!

somethings changing i can feel it

What the flux! Tokio Hotel vann Best Group... vänta... hände det verkligen? är det bara en dröm? Nej tyvärr.. Jag förstår inte hur Tokio Hotel kunde vinna Best Group före Green Day! Ärligt talat! Till och med Jonas Brothers är bättre än Tokio Hotel.. Och sen vann de inte best live act heller... usch... visserliggen är ju U2 ett jävligt bra band live men ändå.
Aja... man får väl vara nöjd med att de vann något iallafall.

Nej nu ska jag sova.. ska ju upp snart och praoa... usch...

sometimes I wish someone out there will find me

Ikväll är det EMA på Mtv. Det ska bli spännande. Är dock inte så insatt i vilka som är nominerade och så, men jag vet att Green Day är nominerad som Best Live Act, en titel som jag verkligen tycker att de förtjänar.. de är helt galna live, första gången jag tittade på någon video sa jag: Det måste vara playback. Men det var det inte. De sjöng och spelade på riktigt. Helt galet ju!  Ett band är fan bra om de är bättre live än de är i studion. Jag vet inte riktigt varför jag tycker det, men det känns mer äkta liksom.. det går rakt in i hjärtat. Studioversionen känns bara fake och massproducerad.

Idag har jag återigen frontat varor. Men de var snälla och lät mig gå efter lunch. Då fanns det absolut inget att göra. Men en kille som jobbar där är världens skönaste. Han ser ut som OompaLoompierna i Calle och chokladfabrikerna. Det är inget skämt! Jag ska försöka få en bild på honom...


Green Day spelar deras, enligt mig, bästa låt: Boulevard of Broken dreams

är det så här när man är kär när man är liten, hur blir det då när man blir kär när man blir stor?

Jag: Vet du vad jag önskar mig i julklapp?
Far: Nej
Jag: Gissa!
Far: En utter!
Jag: Nästan, en laptop.
Syster: Jag önskar mig kärlek av er.
Jag och far: Det kommer du inte få.
Far: Jag önskar mig att ni slutar trakassera mig.
Jag: Dröm vidare. Det får du aldrig. Du får dock mer trakasserier om du vill.
Mor: Jag önskar mig Kjell Bergqvist.
Far: Det kan du få.

kom och var min vän, ljusna mig igen

Antal gånger jag skärt mig på kartong idag: Sex
Antal gånger jag gäspat idag: minst 300
Antal gånger jag gått på toaletten för att fördriva tid: 12
Antal gånger jag gått på toaletten för att jag behövt det: 2
Antal SMS skickade innan jag kom på att det inte fanns någon täckning i butiken: 8

Lite onödig fakta för de som är intresserade av hur min dag på Coop var. Förmiddagen var hemsk, jag frontade varor hela tiden. Och när det var klart vad ska man göra då? Jag går runt och frågar lite men alla rycker på axlarna. Det finns inte något mer att göra fören om någon timme då nya varor kommer. Jaha... vad gör man medan man väntar då? Jo! Man knarkar Lars Winnerbäck så att man kan alla texter Söndag. Sen kom iallafall lunchen, och jag trodde jag skulle få någon fryst kalkon eller något men icke! Dom drog med mig till scharken och frågade vad jag ville ha... och där fanns massa läckerheter. Jag valde Entrecote med beasås och potatisgratäng, sen gick jag upp till fikarummet, satte mig i massagestolen och åt. På vägen ryckte jag med mig en Monster. Det var riktigt najjigt. Najjigt är tydligen det nya ordet, och... trendig som jag är så måste jag ju följa med strömmen! Man måste ju vara mainstream... eller?

Aja.. nu ska jag iväg på Gitarr sen ska jag försöka träna lite. ADJÖ!

i'm accustomed to you, you're a part of my life.

Måste bara lägga upp den här killen... denna covern av Walking in Memphis är bara för jävla grym. Jag antar att det får bli dagens låt.. fast det blir snarare veckans låt då jag inte lagt upp något den senaste veckan.. iallafall här kommer han!

Eli Mattson sjunger och spelar Walking in Memphis
Nu ska jag kolla på Raw Comedy Club. Trodde det skulle vara Roast på Berns, men istället blev det Raw! Vad lycklig jag blev när jag fick reda på det. För Raw är så mycket bättre än Berns. Eller, det är det om det är bra komiker iallafall....

Angel you sing, about beautiful things

Slut på höstlov och dags för tråkig prao på Coop Konsum... Jag har typ frontat och lastat varor hela dagen. Har sjukt ont i ryggen och är trött som ett djur. Och när jag kom hem drog jag och gymma, så nu är jag helt jävla slut. Skönt att man har en tv och en skön soffa att ligga i. Och lite läsk.

RSS 2.0