Jävla skit...

Jag orkar seriöst inte vara sjuk... Om jag inte blir frisk tills imorgon kommer  jag hugga någon i foten. Om jag missar skolfotot blir jag riktigt ledsen. :( Jag orkar inte skriva mer.. Är så jävla trött och hängig. Ska ner och köpa mat nu. Adjö

Enfermo

Jag är sjuk.. Fy Fan! Sitter vid datorn med Halsduk, mössa och filt men jag är fortfarande kall haha.. Mössa och halsduk inomhus är grymt underskattat föresten.. Snart ska jag kolla på Gangster, har dock ingen större aning om vad den handlar om..
Adjö......

Fördomar är nice

Jag har något emot folk som blir kända genom Disney Channel. Typ Jonas Brothers och Miley Cyrus.. Det kanske är en fördom jag har, det finns säkert några som är bra, men inte orkar jag leta reda på dem?  De är så krystade liksom.. Helt plötsligt kommer några tonårspojkar som jag med hundra procent säkerhet är bögar och sjunger med ljusa röster som nån körgosse som blir ass-rapad av påven.. De är säkert aliens..
Nej, tacka gud för Green Day, Bright eyes, Death Cab och Johnossi.. Eller vänta... Jag är ju Atheist.. Fan va paradoxalt..

Fy för patrioter

Tillbaks från landet. Det var ganska tråkigt där.. Det var kallt som satan och jag hade absolut ingenting att göra då jag glömde min bok hemma. Så jag satte mig och kollade på en film om Amerikanska Inbördeskriget. Den var jävligt kass.. För mycket patriotisk musik och för mycket fina tal och allmänt goda människor.. Världen är inte sån! Jag vill inte bli hjärntvättad till nån som tror att världen är god, herregud!
Nu sitter jag och lyssnar på musik och gör ingenting.. Det är jävligt tråkigt det med, men iallafall roligare än att sitta och göra ingenting på ett kallt landställe.

Nu ska jag nog gå och duscha i varmt vatten.. Skönt va?
Det som är lite konstigt är att när jag är här hemma klagar jag på att det är för varmt, men när jag är någon annanstans klagar jag på att det är kallt. Aldrig är man nöjd..

Kantarellfan och cpkräfta

För i helvette.. Kan inte mina föräldrar lämna mig ifred istället för att dra iväg mig till Enköping klockan tio på morgonen? Det borde vara olagligt att väcka en tonåring när personen i fråga sover.. Herregud.. Men men, jag får väl ta och gå med på det det blir ju trotsallt kräftskiva sen, men kan man inte ha sånt på Lidingö...? BAJS...! Jag har kommit på att i majoriteten av alla mina inlägg slutar meningarna med "...". Jag har ingen aning varför. XD
Vi ses väl imorgon isåfall.. Eller sent ikväll om jag övertalar någon förälder att strunta i spriten ikväll och köra hem mig. :D
Iallafall så ses vi, adjö.

Sockerbitar och COOH

Hemma efter en superkväll hos lilla hoben Sofie. Eller.. Jag kom väl hem vid halv ett men har ju inte kunnat skriva förens nu.. Jävla Blogg.se.. Vi satt på Sofies altan med några andra.. Jag orkar inte rabbla upp alla! :D
Vi körde lite random lekar; "Jag har aldrig.." och "Sanning och Konka" det var ganska underhållande, men det var många som fegade ur och vissa var helt asociala och gjorde annat.. Inga namn här heller, men *Host* Molly och Jesper *Host* ni borde skämmas att ni inte vill vara sociala med oss andra..
Mina föräldrar vill dra med mig på kräftskiva på landet imorgon.. Det låter förvisso lockande men jag orkar inte åka iväg från alla kompisar.. Men jag vet inte..
Ja... Vad mer..? Hmm.. Jag vet inte vad mer jag kan skriva. Hm..
Aja, ADJÖ!

Unreal

Herregud.. Vi skulle ner och plocka lite i Garaget och så skulle min syster och mamma köra ut bilen.. Nånting gick fel och de körde fullfart in i en stenvägg på andra sidan parkeringen... Jag stod och kollade på från dörren och allting var så jävla overkligt... Det blev slowmotion liksom och sen så hörde man en smäll och så låg karossen och omkramade betongen.. Helt sjukt... Är lite chockad, men inte alls lika mycket som min stackars syster... Tur att ingen blev skadad iallafall....

Sajk Sajk Sajk Sajk!

Okej... Jag har nu lugnat mig från mitt pyskanfall igår kväll! Kom hem klockan kvart över tio, utan att ha käkat (= Illamående) utan att ha pluggat klart spanskan (=stress) och utan att ha duschat efter träningen (=Illaluktande) på detta var jag trött som fan och skulle upp klockan halv 7 dan efter för att hinna med att komma till skolan. Ja... Ni fattar nog att jag mådde lite halvkasst då. Men det ordnade sig, jag drack lite kvällste och satte mig ner och åt och pluggade lite, och sen duschade jag. Jag tror jag kom isäng runt halv tolv. Hyffsat bra iallafall...
Har jag lärt mig någon läxa? Ja... Ibland får man ta och skippa träningar för att plugga.. Plugget går först och sånt. Men en kompis, Jenna, gav mig några tröstande ord. "Det är du som valt att ha alla fritidsaktiviteter, det är du som valt ditt liv. Det brukar iallafall lugna mig". Och det hjälpte faktiskt. Det är ju faktiskt kul med både Gitarr och Amerikansk Fotboll.
Aja.. Nu ska vi inte fastna i det förgångna. Det är helg, jag är klar med läxorna nu. Så nu är det ganska bra! Ikväll ska jag ut med några från klassen för att hinna umgås lite innan den riktiga skolan med all stress börjar.. Riktiga skolan.. Om jag är redan psykstressad nu, hur kommer det gå när alla prov drar igång på allvar? Jag vill inte tänka på det.. Jag får se till att jag inte går in i väggen eller något sådant.. haha...

 Har snart kommit 60sidor in i min bok. Den är riktigt bra, men lite småseg på vissa ställen. Men mina kompisar säger att det spännande inte börjar fören efter ungefär 130sidor.. Lite som Sagan om Ringen, så jag får fan ta och beta mig igenom det för att ge boken en chans. :)

Måste berätta en lite rolig grej, kanske tråkig för den som är utsatt men vafan.. Jag bryr mig inte om honom.
Jag hade en debatt med en kille igår angående Ipred. Jag tycker att lagen är bra, men att jag laddar ner trots att jag tycker det. Han kallade mig blåst och lite sånna saker men senare så kom vi in på böter och sånt. Han tyckte att det var konstigt att en böter på att ladda ner en film är mer än att köpa filmen. Idiot.. ja vet.. och jag försökte övertala honom att det är absurt men han gav sig inte..
Här är ett utdrag från chatten. (Jag är Towan)

<Killen>men vad e priset för böterna? vettu de?
<Towan>Det är helt beroende på hur mycket och vad du har gjort..
<Killen>en film va får man då? 200kr?
<Towan>Några tusen skulle jag tro.
<Killen>för en film? de e mkt
<Towan>Varför ska det kosta lika mycket att köpa en film som bötern för att LADDA NER FILMEN OLAGLIGT!
<Towan>Det är ju bisarrt
<Killen>för att det make mer sence än att det ska kosta mkt mer
<Towan>Du har ju gjort något olagligt... Det är ju klart man straffas.
<Killen>olagligt, bah det va inte olagligt för 20 år sen vf just nu?
 <Towan>För att då laddade folk inte ner?
<Killen>kk 10 år sen säger vi då ladda folk ner
<Towan>Själva "Ladda ner" Grejen kom ju inte förens på 2000talet.
<Towan>Om du snor en läsk som kostar 20kr, tycker du det är konstigt att du får en böter på 600kr?
<Killen>jao de tkr ja, överdrivet mkt för en läsk kostar inte 600 kr att göra
<Towan>NEJ! Men du har ju brutit mot lagen! Det ska man inte få göra ostraffat... Priset på flaskjäveln spelar ingen roll...
<Killen>dock tror ja folk ladda ner på 90 talet em
Här bröt en moderator våran diskusion innan någon började förolämpa den andra...

Nu ska jag spela lite gitarr och data lite. :)
Hej Då.

Svensk sommar och gröna loppor

Jag är deprimerad... Jag har en sträckt ljumske som hindrar mig från att träna och när man väl är på väg hem från träningen.. Som man inte gjort något på.. ÄR DET FÖR FAN MÖRKT! JÄVLA SKIT SVERIGE! Det är knappt slut på sommaren och man behöver redan ficklampa för att se ett stenkast fram.. En rolig grej hände dock på tåget! Jag satt och läste ur min bok Män som hatar kvinnor och sedan kollar jag upp och märker: Det sitter två till i samma vagn och läser boken! Hur stor är sannolikheten? Nu måste jag käka middag och plugga.. Klockan är fan 10 och jag måste sova snart också... Jävla skit...

Sälar kommer inte i plastförpackningar

Jag tror min skola har hjärntvättat mig! Jag satt och läste lite NO och skrev anteckningar och lite så.. Halvt dåsande.. Sedan kom jag på: "Vänta... Detta är ju fan intressant! Har jag blivit hjärtvättad av skolan?". Okej om man tycker det är intressant om man läser om typ Fosfor, Hur man bygger bomber, och liksom... Roliga saker... Men Kolhydrater?! Va fan säger jag bara! Ingen normal person kan ju tycka att kolhydrater och fetter och proteiner är roligt! Det är ungefär som Cops på sexan. Det är där, men ingen tycker igentligen att det är så underhållande.. Tror ni man kan stämma skolan för denna hädelse?
Nu ska jag ta det lite lugnt tills träningen börjar, sen när jag kommer hem ska jag nog plugga mer.. Spanska kanske...
Adios amigos.

Apor som lever som femtiotalsnarkomaner.

Tillbaks från en härlig dag i skolan. Den var ganska seg men det var roliga lektioner. Bild, Matte, Musik och Arbetspass typ.. Gick ganska segt på förmiddagen men efter hamburgarlunchen var det riktigt roligt! Det kan dock ha något att göra med att vi bara hade lektioner som man satt och gjorde ingenting på efter lunchen.
Iallafall nu är jag hemma så vi ska väl inte sitta och prata om tråkiga saker som skolan. :) Har precis lånat en bok av en kompis som flera har tippsat om: Män som hatar kvinnor. Verkar vara en riktigt bra bok. Inte som vanliga kriminalromaner där det alltid är: "Ånei, en person har blivit mördad och hon ligger i en vak! Och sen kommer bokens antihjälte (vill inte nämna  några namn men *Host* Gunvald *Host*) och räddar dagen." Män som hatar kvinnor verkar vara lite mer mystik och inte så mycket att man ska följa några 50åriga män i manchesterkavajj och rutiga slipsar som dricker kaffe och ojjar sig för att de inte vet vem som dödade offret trotts att det är så JÄVLA UPPENBART! Fyfan för Beck! Fyfan... Ok... Nu ska jag inte sitta här och hacka på bra böcker, det är serien som är jobbigt. Persbrandt är så jävla dryg.. Dock så ska ju karaktären Gunvald vara lite antihjälte så jag kan ju inte klandra Mikael, det är inte hans fel...
Nej, nu ska jag ta och läsa lite läxor.. SO, NO, Spanska och Matte.. Hurra! Det känns som om man ligger efter i skolan redan efter en vecka.. Man kan ju trösta sig att det snart är helg och att vi åker på klassresa nästa vecka. Hurra för Gotland!
Vi synes.

Wake up sleepyhead

Jaha.. Dags att vakna och gå till skolan då.. Det är nästan jobbigt med först tre sovmorgnar och sedan två tidiga (SOM FAN) dagar! Kropper har liksom ställt in sig på att man kan ligga och dra sig en timme extra, men så hinner man inte det och så mår den mindre bra..
Märkte i duschen att jag har fått ont i halsen!! Skulle sjunga lite och det gjorde jävligt ont... Får hoppas att det släpper till Musiklektionen idag då jag ska sjunga 21 Guns med Green Day.
Sov gott...

Into the Kottla Forest


Christopher "Alexander Supertramp" McCandless ger sig ut i vildmarken i
filmen Into The Wild.

Jaha.. Tillbaka efter en ca en och en halv lång promenad med Jenna och Sofie.. Vi gick runt Kottla sjön i mörkret.. Det var... man kan säga läskigt.. Vi började prata om skräckfilmer och sen så blev skogen helt plötsligt jääävligt mycket läskigare! Vi kom iallafall ut ur skogen hyffsat oskadade.. Nu ska jag kolla lite på Scrubs och sedan sova.
Adjö.

Music Is My Drug

 
Isak Strand - Svensk Singersongwriter


Tänk er ett liv utan musik.. Fatta tråkigt det skulle vara? Ingen musik när man ska sova, när man åker i kommunaltrafiken, i skolan! Inte någon jävla stans...!
Jag vill inte ens tänka på det... Vissa kanske anser att det skulle göra världen till en Utopi men själv skulle det bara göra hela livet till ett helvette! Killen ovan är min stora idol när det gäller musik. Min förebild när det gäller att sjunga och kompa på gitarr: Isak Strand. Killen är fan helt otroligt bra. Han har en riktigt grym röst och är bra på gitarr. Helt otrolig helt enkelt. Han finns på  www.isakstrand.nu och Youtube. Så det är bara att titta på honom om ni vill det.
Nu ska jag snart ut i det fria.
Adjö! :)

Smörfilé

Jag är i brist på roliga låtar jag kan spela och sjunga! De få antal som läser denna blogg.. Om det finns någon överhuvudtaget så att säga.. Kan ju om de vill skriva några tips på låtar..
All makt åt Ohly och Andesai.
Adjö.

Machtübernahme

Slutat skolan för dagen.. Tyvärr vart det ju inget spelande på Musiken men men man får väl vara nöjd ändå för att man överlevt dagen..

Jag kom på att jag hatar folk som frågar saker som är uppenbara.. T.ex.: "Oj.. Du gråter! Är du ledsen?" eller "Ojsan! Har du ramlat ner i brunnen?". Folk kan vara så dumma ibland. :) :P

Nu till lite roligare grejor! Jag har inga aktiviteter idag så jag kan vara hemma och chilla hela kvällen eller dra ut och göra något skojsigt! Kanske ska plugga dock..... ADJÖ!

Willkommen, neue Mitglieder!

Jahopp... Då var det alltså dags för en blogg! Mycket trevligt!! Tänkte skriva lite om mig, eller mycket det beror på hur mycket jag orkar, vi får la se!

Namn: Tomas Wändahl
Kallas för: Tompa, Samot, Räkan
 Ålder: 15

Jag är alltså en 15 årig kille i mina bästa år. Lagom tjock och finnig, precis som jag vill ha det! Jag bor strax utanför Stockholm på den fina lilla ön Lidingö och det är väl där jag tillbringar den mesta av min fritid. Just nu går jag i åttan i högstadiet, ska börja nian efter sommaren. Mina planer för livet är att komma in på något musik gymnasium, just nu lutar det åt Rytmus i Sickla, sedan komma in på Musikhögskolan och Lärarhögskolan för att sedan börja jobba som musiklärare.

Om ni bara läst igenom med ett öga så borde ni ha fattat att jag gillar musik, det är inte direkt nå Rocket Science.. Jag har spelat gitarr i ungefär 6 år, och började sjunga för ungefär ett halvår sen. Vet inte riktigt vem det var som fick mig att börja med musik.. Men troligen var det mina föräldrar som tyckte det var jobbigt att ha mig omkringdrällande på eftermiddagarna och slängde in mig i en musikskola. Skeptiska och tvivlande på att jag skulle fortsätta så tvingade de sig själva att ge beröm på de mest simpla gitarrlåtarna som lät förjävliga på min gamla hagströms nylongitarr. Men det är väl tack vare den berömen jag har orkat fortsätta och nu står jag här med gitarren i handen och spelar på som bara den!

 Något annat jag gör på fritiden är att idrotta! Jag spelar Amerikansk Fotboll, eller jänkarboll som jag kallar det, i Stockholm Mean Machines. Mycket blod, svett och tårar men ack så kul det är! Väldigt bra terapi att smälla på små killar som bär fel färg på lagtröjan!

Jag gillar ju som sagt musik, och inte bara att spela utan även att lyssna på! Jag lyssnar på... hmm... ALLT! Allt från Indie till Hårdrock och till Techno, det beror på vilket humör jag är på! Just nu är det väl Indie som är på högvarv! Death cab for Cutie och Bright Eyes är favoriterna! Nu orkar jag inte skriva mer, så om ni vill veta något så får ni la fråga!
Tack för mig, ha en trevlig afton!

RSS 2.0