i wish i was a little bit taller, i wish i was a baller, i wish i had a girl, if i did i would call her

Jag hittade precis det mest sjuka dockument på min dator.. en berättelse om Jens som dansar med dvärgar typ.. jag har fan ingen aning om vart det kommer ifrån men jag lägger upp det..

 


 

Jens vaknade med ett ryck. Han hörde fotsteg ute i lägenheten. Det lät som det var minst ett dussin som sprang runt och förde ett jävla liv med trumpeter, tomma buteljer, tromboner och en gammal Beatles LP. Jens gick upp och började gå mot sin garderob för att hämta sitt gevär. Men nej, där det brukade ligga låg bara en meterlång polkagris i färgerna turkos och spygrön. ”Underligt”, skriker han ungefär som en pubertal pojke som faller ner för ett lååååångt stup! ”Den där brukar ju hänga på väggen under mattan.”


Han struntade i att leta efter sitt gevär och sprang ut i vardags rummet och ett tu tre blev han överraskad av ett tjog rosa dvärgar som sprang runt och hade en fest för deras ledare Mowgli. Trots att det som dvärgarna kallade musik lät som en krita som låååångsamt rispas mot en svarttavla så fann sig Jens att springa runt i cirklar medan han dansade Afrikanska folkdanser och sjöng på Swahili. Han var förtrollad!

 

” Mungu huwaisaidia wale wanaojisaidia wao wenyewe
Mungu huwaisaidia wale wanaojisaidia wao wenyewe
Ni kweli ni kweli ni kweli ni kweli”


När dvärgarna märkte Jens ankomst till deras fest ökades deras entusiasm till att dansa och spela med över 9000% och snart så var ljudet över 3000decibel. Grannarna blev ohyggligt störda och bröt upp dörren för att göra slut på Jens. Men även de förtrollades av dvärgarnas oljud. Snart stod nästan halva kvarteret och dansade och sjöng. Detta fortsatte i tre dagar och nätter. Och tillslut så kom Jens att tänka: ”Vänta lite.. Vad gör dvärgarna här överhuvudtaget?”. Han slutade dansa och sprang till vad han antog var ledardvärgen och skrek i hans öra. Dvärgen reagerade genom att dra av sig kläderna och dansa breakdance. Tillslut så svimmade Jens och alla dvärgarna förutom en, som hette Bob. Bob var lila i ansiktet och pratade endast Latin och lite Alviska. Ingen vet varför han behöll medvetandet men det var troligen för att han hade en magisk mössa som var sydd av den brutala, den grymme, den snälla, den stora och elaka Oskar. Den var gjord av siden och ull och var ganska obekväm, men den skyddade mot stora dvärgfester. Så Bob var i princip odödligt, då hela den värld vi människor känner till är en gigantisk jätte dvärgfest!


Sen dog Jens…. Det var jobbigt för dvärgarna… Så de begravde honom i lök.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0